DOM V CENTRE MESTA VRANOV NAD TOPĽOU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dom priamo v centre mesta Vranov nad Topľou.

MFgroup Vám ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom stave vhodný na úplnú rekonštrukciu alebo na podnikateľské účely. Dom sa nachádza na Námestí Slobody, čo je priamo v centre mesta Vranov nad Topľou a bol postavený z kombinácie tehly a kameňa. Priamo pred domom je plánovaná výstavba parku s okrasnou zeleňou a oddychovými zónami.

V blízkosti domu je pešia zóna centra mesta Vranov nad Topľou. Na okraji pozemku sa nachádzajú všetky inžinierské siete. Budovy v okolí domu sa využívajú predovšetkým ako obchodné priestory napr. materská škôlka a daňový úrad.

Výhodou je výborná lokalita práve na podnikateľské účely a dobrá dostupnosť.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Budova, Vranov nad Topľou

Na predaj budova v Hermanovciach nad Topľou
Predaj 54.990,- €
Na predaj budova v Hermanovciach nad Topľou

Realitná kancelária WFK ponúka na predaj budovu v obci Hermanovce nad Topľou. Jedná sa o prízemnú budovu so sedlovou strechou, ktorá pôvodne slúžila ako predajňa rozličného tovaru. Tvoria ju dve...

Budova 163 m2 Hermanovce nad Topľou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj budova v Hermanovciach nad Topľou 54.990,- € Budova 163 m2 Hermanovce nad Topľou predaj