Domček pod Kráľovou hoľou na dobrom mieste Telgárt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Telgárt
95 m²
326 m²
predaj - Chata
55.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2537x zobrazená v zozname / 225x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkam ako domáci horehronský realitný obchodník na predaj domček s menším dvorom určený na rekonštrukciu. Dispozícia: nadzemné podlažie- zasklená veranda, chodba, kuchyňa, 2 izby, komora, kúpeľňa . Podkrovie- možnosť dobudovania ďalšej izby. Dom je podpivničený pod polkou podlahovej plochy. Viac info a fotiek po 20.5. 2024, alebo na .

Dom sa nachádza pod Kráľovou hoľou v bezprostrednej blízkosti rekreačného strediska Ski Telgárt, Telgártskej železničnej slučky a iných atrakcií. Možnosť výletov do troch národných parkov Nízke Tatry, Muránska Planina a Slovenský raj. Blízkosť Popradu (25minút autom), Brezna( 50minút).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku326 m²
Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne