Dominant:2i byt, začiatok Petržalky, električka/eng.text inside

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Námestie hraničiarov
80 m²
19
12
2
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
229.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

195512x zobrazená v zozname / 8664x zobrazená detailne / 346x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj čerstvo zrekonštruovaný, 2-izbový byt s rozlohou 80m2 sa nachádzajúci sa zánovnom a atraktívnom projekte Dominant, vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky, na Námestí Hraničiarov. Západne orientovaný byt sa, nachádza na 12. z 19. poschodí, vďaka čomu je z neho výhľad na Lužné lesy a hrad. Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, samostatná obývačka, samostatná spálňa, obe so vstupom na priestrannú lodžiu, samostatná kuchyňa (kompletne nová na mieru robená kuchyňa so spotrebičmi), kúpeľne so sprchovacím kútom a wc a druhého samostatného wc s bidetom a umývadlom Byt sa predáva vybavený kuchynskou linkou, vrátane kuchynských a domácich spotrebičov (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, el. varná platňa, rúra, digestor, pračka),

Rezidenčný projekt v ktorom sa byt nachádza je vyhľadávaná lokalita, neďaleko Dostihovej dráhy, Lužných lesov, v pešej dostupnosti sa nachádza električka, len dve zastávky od Šafárikovho námestia, sadu Janka Kráľa OC/BC Aupark a Eurovea so všetkými obchodmi, bankami, lekárňami, s množstvom reštaurácií a kaviarní a tiež dunajskej promenády s množstvom cyklotrás. Disponuje tiež excelentnou dopravnou infraštruktúrou s dostupnosťou na diaľnicu D1 s pripojením na všetky smery. Priamo v dome sa nachádza základná občianska vybavenosť.

Cena: 229.500,-, možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ****



For sale a 2 bedroom fresh reconstructed apartment with an area of 80m2 wich is located in a new residential project "Dominant" in the sough after zone on the beginng of Petržalka. South-west oriented apartment is located on the 12-th of 19. floor of a modern residential building, which provides a view ower the Lužné lesy forrest and castle. The layout of the apartment consists of an entrance hall, living room, bedroom, both with a large balcony access, separated equipped brand new kitchen, bathroom with shower corner and toilet and there is one more separated toilet with bidet. The apartment is offered equipped, including kitchen appliances (Freezer and fridge, dishwasher, washing maschine, oven, cooking plate, digestor.

The residencial building is located in the area in a walking distance the tramlink, Janko Kráľ park SC/BC Aurpark and Eurovea with many cafes, restaurants, shoppes and planty of cyclo roads. The location offers a quick connection to the tramlink to the historical center and to the D1 highway, with all directions access.The resiadential complex offers civic ammenities.

Price: 229.500,-Eur, on demand outside parking slot.



Our rating: *****

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Námestie hraničiarov

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Námestie hraničiarov v Bratislave - Petržalka v cene 229.500,- € je o 78.593 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 23 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903853.., uveďte číslo ponuky ZR-74...

Pozícia realitnej ponuky

229.500,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
80 m²
Celková rozloha 36.19 m² 81.8 m²
80 m²
Úžitková plocha 35 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie12
Počet poschodí19
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-740481 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.