6198, 4 izbový dom, Košice – Kavečany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj zateplenú hrubú stavbu v Košiciach časť Kavečany.
Dom, ktorý Vám ponúkame ma nádherný panoramatický výhľad na Volovské vrchy. Nový majiteľ sa bude môcť týmto výhľadom kochať z obývačky, spálne a terasy. Dispozícia domu zahŕňa tri samostatné spálne, obývačku prepojenú s kuchyňou, dve toalety a kúpeľňu .
Stav: nehnuteľnosť sa predáva ako zateplená hrubá stavba s IS, oknami a strechou.
IS: Elektrina , odpad, obecná voda , možnosť pripojenia na plyn.
Využitie: táto nehnuteľnosť je určená pre klientov, ktorí ocenia spomínaný panoramatický výhľad, cykloturistiku, turistiku, lyžovanie, hubárčenie.
Kúrenie: možnosť voľby elektrinou, plynom alebo tuhým palivom .

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Rudolf Dohányos ,

Podobné realitné ponuky

Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany
Predaj 164.900,- €
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany

Petersen Realitný Servis Vám EXKLUZÍVNE na predaj ponúka priestranný, dvoj-izbový rodinný dom situovaný v kľudnej časti Košice-Kavečany. Tento gazdovský dom sa nachádza na spoločnom dvore s ďalšími nehnuteľnosťami a je...

Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany 164.900,- € Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany predaj