EDEN PARK PRENÁJOM | DVOJIZBÁK & PARKING ZA SUPER CENU NA TOP ADRESE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová
49.74 m²
4
2
áno - 1 auto
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
550,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2x zobrazená v zozname / 752x zobrazená detailne / 331x zobrazená detailne tento mesiac

** REZERVOVANÉ!! **




EDEN PARK: KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA | DVOJIZBOVÝ BYT & PARKING ZA SUPER CENU NA TOP ADRESE

BYT 49,74 m2 + 5,56 m2 balkón EUR 550,-/Mesiac +EUR 150,- Energie +EUR 50,-/Mesiac parkovacie státie v podzemnej garáži

Ponúkame prenájom pohodového a prakického dvojizbáku s balkónom s príjemným výhľadom na park. Byt sa nachadza na 4.poschodí v komplexe Eden Park na brehu jazera Štrkovec, len 4 km od centra mesta, v mestskej časti Bratislava – Ružinov.


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba
Priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou
Obývacia izba spojená s kompletne zariadenou kuchyňou a barovou časťou & vstup na balkón s výhľadom do parku

Spálňa




ZARIADENIE BYTU:


Tento dvojizbový byt je kompletne zariadený nábytkom (posteľ, šatníková skriňa, sedačka, konferenčný stolík, TV, barové stoličky, kuchynská linka so spotrebičmi (sklokeramická varná doska, umývačka riadu, digestor, mikrovlnná rúra, chladnička). V kuchyni sa nenachádza rúra - nový nájomca si v prípade potreby vie zabezpečiť prenosnú. Disponuje však klímou v obývacej izbe, čo bude spríjemňovať bývanie počas letných mesiacov. Byt je vhodný na okamžité nasťahovanie.


CENA NÁJMU & OBHLIADKY:


Byt sa prenajíma za cenuEUR 550,-/Mesiac +EUR 150,- Energie +EUR 50,-/Mesiac parkovacie státie v podzemnej garáži a je dostupný okamžite. Internet & káblovú TV si nový rezident zabezpečí prostrednictvom vlastnej zmluvy u poskytovateľa SWAN.
Obhliadky si môžte rezervovať online na stránkach www.adridbooking.sk alebo www.edenpark.sk


POPIS OBJEKTU & LOKALITA:


Komplex Eden Park pozostáva z komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a podzemného parkoviska s parkovacím státím. Má vstupnú loby s 24 hodinovou strážnou službou, ktorá zaručuje bezpečnosť celého objektu.

Šarmantný dvojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat. Byt je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, dostatok zelene.


PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne nasledujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 750,-) + Depozit (EUR 750,-) + Provízia ADRID REAL (EUR 375,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Drieňová v Bratislave - Ružinov v cene 550,- €/mes. je o 133 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 69 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-EP...

Pozícia realitnej ponuky

550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 440,- €/mes. 3.000,- €/mes.
55.3 m²
Celková rozloha 36 m² 116 m²
49.74 m²
Úžitková plocha 36 m² 97 m²

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha55.3 m²
Úžitková plocha49.74 m²
Poschodie4
Počet izieb2
Statusrezervované
Kúpeľňavaňa
Balkónáno - 1
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EP-C4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny