Estepona: Nové dvoj a trojspálňové apartmány vo Vanian Gardens

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Estepona
Ulica.: av. parque selwo
150 m²
4
3
3
áno
áno - 1
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
293.000,- € + 15.000,-Eur garáž
Ponúknite vlastnú cenu

81623x zobrazená v zozname / 2830x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

Projekt Vanian Gardens III., je oveľa viac než len komunita: Je to záväzok k dizajnu, pohodliu, špičkovým konceptom, životnému štýlu a prostrediu. Projekt zahŕňa 1-, 2-, 3- a 4-izbových bytov s rozlohou od 85 m 2 plus 21 m 2 terasovej plochy až po 160 m 2 obytnej plochy a 31 m 2 terasy.

Nehnuteľnosti sú navrhnuté s otvorenou kuchyňou integrovanou do hlavného obytného priestoru, ktorý vedie na priestranné terasy, ktoré poskytujú úžasný výhľad na more.

Byty budú dokončené podľa najvyšších štandardov a kuchyne v talianskom dizajne vybavené špičkovými spotrebičmi. Hlavné spálne majú vlastné sociálne zariadenie.

Všetky vlastnosti boli navrhnuté tak, aby maximalizovali energetickú účinnosť, vrátane použitia dvojprúdových ventilačných systémov a odvetrávaných fasád, čo má za následok vynikajúce vedenie energie. Tieto a ďalšie faktory prispievajú k pocitu pohody a pohodlia vo vašej domácnosti.

Privilegovaná poloha


Záhrady Vanian Gardens sa nachádzajú v meste Estepona na vyhladavanom mieste. Budete bývať na „Zlatej míli“ na pobreží Costa del Sol, len 45 minút od letísk Malaga a Gibraltár a vysokorýchlostnej železničnej stanice (AVE).

Cena od: 293.000,-€



Naše hodnotenie: *****

The development of Vanian Gardens III. is much more than just a community: It is a commitment to design, comfort, cutting-edge concepts, lifestyle and setting. The project comprises forty-nine 1-, 2-, 3- and 4-bedroom dwellings with footages starting from 85 m 2 plus 21 m 2 of terrace space and going up to 160 m 2 of dwelling space and a 31 m 2 terrace.

The properties are designed with an open plan kitchen integrated into the main living area which leads to spacious terraces which afford stunning sea views.

The apartments will be finished to the highest standards and the Italian-designed kitchens fitted with top appliances. The master bedrooms have ensuite facilities.

All the properties have been designed to maximise energy efficiency, including the use of double-flow ventilation systems and ventilated facades, which results in excellent energy conduct. These factors, and more, contribute to providing a sense of wellness and comfort in your home.

A privileged location


Vanian Gardens is located in Estepona, in a privileged location. You will live on the Costa del Sol’s “Golden Mile”, a mere 45 minutes from Malaga and Gibraltar airports and the high-speed (AVE) railway station.

Price from: 293.000,-€



Our rating: *****


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

293.000,- €
Cena nehnuteľnosti 165.000,- € 1.195.000,- €
150 m²
Celková rozloha 70 m² 196 m²
150 m²
Úžitková plocha 65.94 m² 196 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha150 m²
Úžitková plocha150 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-754467 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.