Fuengirola:Na predaj dvoj a trojspálňové apartmány v Med Hills

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Fuengirola
70 m²
4
2
3
áno - 1 auto
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
165.000,- € od 165000
Ponúknite vlastnú cenu

70262x zobrazená v zozname / 2724x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na dvoj až trojspálňové apartmány v projekte Med Hills. Moderný projekt tvoria budovy so 4. a 5. poschodiami. Na poslednom podlaží sa nachádzajú penthousy s veľmi priestrannými terasami a apartmány na prízemí majú vždy vlastnú záhradu. Apartmány sú dodávané vo vysokom štandarde, plne vybavenými kuchyňami na mieru drevené parkety, kvalitnou sanitou. K dispozícií a v cene je vždy komora a garáž.

Apartmány a penthousy majú otvorené, svetlé a energeticky úsporné priestory, čo výrazne znižuje náklady na bývanie a šetrí tiež životné prostriedky. Projekt je postavený s ohľadom a v rovnováhe s krásnym okolím. Počas navrhovania projektu bolo potrebné nájsť dokonalú rovnováhu medzi pokojom a súkromím. Prostredie sa nachádza uprostred prírody a predsa v blízkosti všetkých služieb mesta.

Komplex má krásne spoločné priestory, bazény, záhrady a pracovné priestory. Kvalita a dizajn idú ruka v ruke. K dispozícii je napríklad spoločenský klub Med Hills, kde sa môžete stretnúť s priateľmi a rodinou. K dispozícii sú Vám tiež coworkingové priestory so všetkými zariadeniami na umožňujúce pokojnú prácu.

Med Hills Fuengirola je založený na premyslenom pláne zameranom na dokonalé bývanie so stredomorským životným štýlom. Moderné vybavenie, vysoká kvalita stavby, priestranné terasy a vynikajúce spoločné priestory. Spolu to z neho robí jedinečný projekt, ktorý určite splní vaše očakávania. Med Hills je ideálny projekt pre tých, ktorí chcú bývať len 15 minút od mesta Malaga, ktorého letisko bezproblémovo spája celú Európu, Bratislavu, Viedeň, Budapešť, či Košice nevynímajúc. Do svetoznámej Marbelly s jej krásnymi uličkami plnými štýlových obchodov a reštaurácií pod úpätím pohoria Pico de la Concha je to opať iba 20 minút jazdy autom. Fuengirola a Letisko Malaga sú tiež prepojené aj vlakom. Projekt sa nachádza v pešej dostupnosti pláže Torreblanca a tiež mestečko má kompletnú občiansku vybavenosť
obytné Užite si výhody domova obklopeného tými najlepšími službami.

Fuengirola so svojimi takmer 70 000 obyvateľmi je centrom mnohých komunít expatov na pobreží Costa del Sol. Svetoznáma Marbella je vzdialená iba 20 minút jazdy autom po diaľnici. Existuje mnoho dôvodov, prečo toľko našich klientov uprednostňuje Fuengirolu. Nepotrebujete auto, vo Fuengirole sa nachádza niekoľko medzinárodných škôl, kompletná občianska vybavenosť, lekárne, obchody, nemocnica, bary a reštaurácie.




Letovisko na pobreží Costa del Sol, ktoré nemá obdobu v cene a kvalite.

Ceny od 165.000,-€


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 165.000,- € 1.195.000,- €
70 m²
Celková rozloha 70 m² 196 m²
70 m²
Úžitková plocha 65.94 m² 196 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-754493 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.