TOP: Luxusná 2 podlažná villa s garážou, bazénom a vírivkou, ZA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal EXLUZÍVNE ponúka na predaj luxusnú 2-podlažnú villu postavenú na nádhernom slnečnom pozemku o výmere 555 m2 v tichej časti obce Varín priamo pod lesom pár minút od Žiliny. Na prízemí sa nachádza veľká vstupná hala, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom, WC a taktiež tu nájdete priestrannú špajza. Zo vstupnej haly sa vchádza do moderne zariadenej kuchyne so špičkovými spotrebičmi, jedálne a priestrannej obývacej izby. Obývacia izba má interiérový krb a výstup na vonkajšiu terasu s krytým bazénom, ktorý je plne automatizovaný. Na prízemí sa taktiež nachádza hosťovská izba so vstupom do miestnosti s vírivkou a výstupom na záhradu.

Na prvom poschodí sa nachádzajú dokopy štyri izby, pričom dve majú výstupy na balkón a jedna má priestrannú terasu s klimatizáciou. Každá izba má vlastnú šatníkovú miestnosť. Komfort domu dopĺňa luxusná kúpeľňa so sprchou s hydromasážou, veľkou vaňou, dvojitým umývadlom a WC.

Z prízemia sa schodiskom dostanete do suterénu, kde je veľkorysá spoločenská miestnosť s biliardovým stolom a barom, práčovňa, posilňovňa a technická miestnosť s kotlami a filtráciou. Dom je kompletne zateplený, bol postavený v roku 2001 z červenej tehly a predáva sa kompletne zariadený. Má kvalitné drevené eurookná a na každom poschodí je k dizpozícii audiovrátnik. V dome je tiež vybudovaný rozvod centrálneho vysávača s vyústením v garáži.

K domu prislúcha dvojgaráž s úložným priestorom a garážovými dverami s elektrickým ovládaním. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, obecný vodovod, kanalizácia) a má vŕtanú studňu, ktorá zabezpečuje automatické zavlažovanie záhrady. Ďalšou výhodou je zariadenie na úpravu vody (zmäkčenie vody). V záhrade sa nachádza altánok s krbom a útulným posedením.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane materskej škôlky, základnej školy, zdravotného strediska, reštaurácii, obchodov a aj TESCA.

Výhody:

• Výborná dostupnosť do Žiliny (5 minút)
• Luxusný dom pripravený na nasťahovanie IHNEĎ
• Sympatický dom s vlastnou záhradou v tichej lokalite pod lesom
• Nadštandartne zariadený dom s bazénom a vírivkou

V prípade seriózneho záujmu ma kontaktujte na |

Podobné realitné ponuky