BRAČ - na predaj stavebný pozemok na ostrove v Chorvátsku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj stavebný pozemok na ostrove Brač v meste Povlja v Chorvátsku o výmere 380m2. Voda je pred pozemkom, elektrina v blízkosti, prístup je po asfaltovej ceste. Na pozemku sú čiastočne zrealizované výkopové práce, je hotový výkop pre bazén v podloží. Pozemok je vhodný pre vybudovanie apartmánového domu, ako investícia pre poskytovanie prenájmov počas roka alebo pre vybudovanie si vlastného domu kde môžete tráviť krásne slnečné dni plné oddychu a pokoja 300m od pláže. Mestečko vyžaruje pohodu a preto je ideálnym miestom pre uvoľnenú rodinnú dovolenku.
GPS súradnice:
43.335444, 16.839392

Vzdialenosť Povlje od Bratislavy je 870 km. Na ostrov Brač sa dostanete trajektom zo Splitu.
Povlja je letovisko, ktoré vyrástlo 10 km východne od Sumartinu, trajektového prístavu stredodalmatského ostrova Brač, ktorý je spojený s mestami Makarska a Split každodennými trajektovými linkami.
Mesto Povlja obklopujú prekrásné zátoky: Travna, Smokvica, Tičja luka, Tatinja a Luke s prekrásnymi plážami. V meste sa nachádza pošta, reštaurácie, kaviarne, potraviny, krásne uličky s nádychom histórie, kde je Benediktínsky kláštor, ktorý tu bol založený v polovici 11. storočia.

Cena pozemku je 62 000€, už aj s províziou pre RK, v cene máte zahrnutý právny a realitný servis.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na:
Domy pre ľudí s.r.o.
Záhradnícka 46
821 08 Bratislava
Naša webová stránka: domypreludi.sk

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Supetar

CHORVATSKO/BRAČ - Stavebný pozemok 150m od krásnej pláže
Predaj 70.000,- €
CHORVATSKO/BRAČ - Stavebný pozemok 150m od krásnej pláže

Slnko, more, krásne scenérie, žiadne preplnené pláže plné turistov práve tam sa nachádza nami ponúkaný stavebný pozemok na ostrove Brač. Pozemok sa nachádza v blízkosti pláže (cca 150m) na ktorej...

Pozemky - bývanie 380 m2 Povlja