EXKLUZÍVNE - predaj ZÁHRADA, Košice - Vyšná Úvrať

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE - ponúkame Vám na predaj záhradu pod Furčou – časť Slivník / Vyšná Úvrať, vzdialenú len 5 minút do centra Košíc (prístup od Sečovskej cesty).

Pozemok je rovinatý, mierne lichobežníkového tvaru; výmera 450 m2, šírka pozemku z jeho prístupovej strany je 25 metrov; IS na pozemku – elektrika (220 V + 380 V), mestský celoročne fungujúci vodovod (vodovod Furča), pred pozemkom – kanalizačná prípojka (majiteľ pozemku jej spoluinvestor, právo na napojenie).

Napriek skutočnosti, že podľa prijatého územného plánu je daná lokalita záhradkárskou, v okolí sa nachádzajú celoročne užívané a obývané nehnuteľnosti; z uvedeného dôvodu je možné na tomto pozemku stavať celoročne obývateľný rekreačný dom pri splnení požadovaných parametrov (10 %-ná zastavanosť pozemku, dodržaná 2-metrová hranica odstupu od hraníc pozemku, jedno nadzemné podlažie s možnosťou využitia podkrovia i podpivničenia).

Momentálne sa na pozemku nachádza menšia chatka; k dispozícii stavebný projekt nerealizovaného rekreačného domu.

V minulosti bola pôda tejto záhrady skultivovaná navážkou kvalitnej hliny (pestovanie zeleniny); nachádzajú sa tu ovocné stromy (marhule, čerešne, slivky, jablone, broskyne), orechy a hrozno.

Riadne odkúpený podiel na prístupovej ceste k pozemku (o výmere 81 m2) – možnosť hypotekárneho úveru; cesta nie je spevnená; pri celoročnom využití nutnosť OMV „štvorkolka“.

Pozemok sa nachádza mimo lokality geologicky nestabilnej, nenachádzajú sa tu ani sanačné ani horizontálne odvodňovacie vrty a drenážne potrubia.

Podobné realitné ponuky