EXKLUZÍVNE ! Priestranný rodinný dom s väčším pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Zemiansky Vrbovok
250 m²
7511 m²
predaj - Rodinný dom
139.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1986x zobrazená v zozname / 203x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom leží na rovinatej parcele o celkovej výmere 7511 m2, vrátane podielu na spoločnej parcele, ktorý predstavuje 1055m2. Situovaný je v pokojnej časti obce , v osade zvanej Viničky . Vedie k nej asfaltová obecná komunikácia.
Dom je postavený z kameňa a tehly, jednopodlažný, s veľkým priestorom pod strechou , ktoré možno prerobiť na ďalšiu obytnú plochu.
Má zavedenú elektrinu, vodu zo spoločnej studne, odpady sú vyvedené do žumpy s trativodom, ktorá leží na spoločnej parcele. Vykurovanie ústredné na tuhé palivo. Dom je čiastočne rekonštruovaný - nové IS, plastové okná a dvere, interiér.

DISPOZÍCIA :


-vstupná chodba,
- kuchyňa
- kotolňa
- 2 kúpeľne jedna s WC
- 2 obývacie izby, z toho jedna priechodná
- 3 spálne
- prechodná jedáleň
- ďalšia priechodná izba
Súčasťou domu z bočnej strany je prístavba so samostatným WC, chodbou s východom do ulice , dreváreň a komora
Na dvore sa nachádza hospodárska budova s chlievom, pivničkou, garážou a drevárňou,
letná kuchynka s ďalšou drevenou garážou a skladom a samostatne stojaci altánok na príjemné posedenie pri káve. Na spoločnom pozemku je ďalšia nemurovaná garáž.
K domu prislúcha záhrada s výmerou 5939 m2 s ovocnými stromami a kríkmi ako jabloň, čerešňa, hruška, sivka, marhuľa, broskyňa, orech, maliny a egreš .
Nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie a gazdovanie pre viacčlennú rodinu prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Nachádza sa v príjemnom a tichom prostredí niekoľkých domov, obklopená lúkami a remízkami.
Cena nehnuteľnosti je pevná, vrátane provízie RK.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7511 m²
Úžitková plocha250 m²
Statusaktívne