Exkluzívne rodinné sídlo v srdci mesta Piešťany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne rodinné sídlo v srdci mesta Piešťany

Výnimočná rezidencia sa nachádza v širšom centra mesta Piešťany v tichej uličke. Precízne riešenie každého detailu, kvalita domu v kombinácii s lukratívnou lokalitou, dodáva tejto vile punc elegancie a jedinečnosti. Dielo architekta p. Mesiarika vytvára pomyselnú ulitu slimáka. Bolo postavené z výberových materiálov, v nadčasovej architektúre.

Dispozične pozostáva s hosťovskej časti, dennej časti, relaxačnej zóny a spálňovej časti.

Hosťovská izba je umiestnená hneď pri vstupe do vily, jej súčasťou je samostatná kúpeľňa s WC. Priestrannou chodbou, ktorej súčasťou je šatník a toaleta pre návštevy, prechádzame do dennej časti. Priestranná obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou so špajzou vytvára dokonalé spojenie a ucelený celok srdca tejto vily. Moderne riešená architektúra dotvára čaro tejto časti vily.

Relax zóna pozostáva z interiérového bazéna, ktorého súčasťou je vnútorná aj vonkajšia relaxačná zóna a 2 sauny. Technológie a ovládacie centrum sa nachádza v suteréne vily.

Spálňová časť pozostáva:
- rodičovská spálňa - vstup cez vstavaný šatník, samotná spálňa a kúpeľňa s WC
- 2 samostatné spálne vhodné ako detské izby
- samostatná izba vhodná ako pracovňa, fitnes miestnosť alebo ďalšia spálňa
- veľká kúpeľňa s WC

Celková podlahová plocha je 472m2.

Výhodou domu je každá izba má vlastný výstup do záhrady, na terasu, každý vie mať vlastné súkromie. Priestranný pozemok dáva vile ešte väčšiu pridanú hodnotu. Súčasťou pozemku je prístrešok pre posedenie s grilom, vonkajšiu relaxačnú zónu, miesto pre posedenie pri káve, veľkú garáž pre parkovanie 4 áut a tenisový kurt. Celková výmera je 2883m2. Záhrada domu je starostlivo udržiavaná mestského typu, dokonale ukrytá pred zrakmi okoloidúcich, ponúka majiteľom maximálne súkromie a luxusné bývanie v širšom centre mesta.

- 472m2, 6 izieb, 3x kúpelňa
- vysoký nadštandard
- každá izba má vlastnú terasu
- hosťovská izba s kúpelňou a WC
- relaxačná zóna
- bazén + 2 sauny
- udržiavaná záhrada s jazierkom


Máte radi súkromie a zároveň Vaša predstava o bývaní je bývanie typu rodinné sídlo, ste na správnej adrese. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes.

Cena nehnuteľnosti je v RK. Cena domu je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, právny servis a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti.

Volajte , alebo píšte poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.


Podobné realitné ponuky