EXKLUZÍVNE !!! RODINNÝ DOM NA PRENÁJOM, DOLNÉ VESTENICE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality. sk - ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom / 9 mesiacov / 2 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Dolných Vesteniciach - okres Prievidza. Dom je v osobnom vlastníctve, postavený na mierne svahovitom teréne ma pôvodný stav a predáva sa bez zariadenia. Približný vek stavby je 50 rokov. Stavba je tehlová. Pozemok okolo domu je oplotený ma vstupnú bránu. Rozloha pozemku je 980 m2. Strecha je sedlová pokrytá škridlou. Dom stoji v strede pozemku. Do vnútra domu vedú betónové schody prekryté strechou, má jedno podlažie a je čiastočne podpivničený.

Dom ma vstupnú verandu a chodbu. Každá miestnosť má svoj vlastný vstup. Kuchyňa má kuchynskú linku a sporák. Kúpeľňa je spojená s toaletou má klasickú vaňu, umývadlo, priestor na práčku. Z chodby sa vchádza aj do komory. V komore sú drevené schody, ktoré vedú na povalu. V dome sú ďalšie dve izby. Okná, vstupné a vnútorné dvere sú pôvodné. Podlaha je dlažba, parkety, PVC, dlažkovina. Steny omietky. Vodovod verejný. Elektrická prípojka je na 230/400 V. Odpad zvedený do kanalizácie. Na pozemku je plynová prípojka. Dom nemá ústredné kúrenie. Momentálne sa vykuruje elektrickými radiátormi. V blízkosti domu sa nachádza centrum dediny, kde je dostupná všetká potrebná občianska vybavenosť, obchody, školy, škôlky, lekári, lekáreň, reštaurácia a dobré autobusové spojenie.

Dom je volný ihneď !!! Vhodný na dočasný prenájom s možnosťou odkúpenia !!!

VÝHODY DOMU ??? ... slnečný pozemok, tiché prostredie, blízkosť centra, pôvodný stav, ktorý nám dáva možnosť prerobiť domček podľa vlastných predstáv. Je tu možnosť rozšírenia stavby, dobudovať podkrovie a tým vytvoriť väčší priestor na bývanie, alebo krb ktorým možno zároveň vykurovať celý dom a ktorý nám spríjemní bývanie. Pozemok upraviť a vysadiť okrasnými drevinami. Výhodou je, že samotná dedina je vyspelá s veľkými pracovnými príležitosťami a možnosťami sa zamestnať a vybrať si prácu spomedzi niekoľkých firiem a to priamo v samotnej dedine bez nutnosti dochádzať do práce.

Cena prenájmu za mesiac je 300 eur !!!

ODPORÚČAM !!! ISTO TREBA VIDIEŤ !!! VÝBORNÁ LOKALITA !!!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile:
V prípade Vášho záujmu o obhliadku nás môžete kontaktovať na tel. alebo na mail:

Podobné realitné ponuky