Exkluzívny 6-izbový dom s dvojgarážou, pozemok 1238m2, Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame exkluzívne na predaj luxusný 6 izbový rodinný dom typ Bungalov s 2-garážou. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 1238m2, peknom tichom prostredí so zaručeným súkromím, zastavaná plocha domu je 451m2, + 33 m2 je záhradný domček.
Rodinný dom napojený na všetky inžinierske siete: voda, studňa, elektrina, kanalizácia, plyn. Postavený je z tradičných overených materiálov: tehla 38cm + zateplenie 10cm, škridla pálená Tondach, výlez do podkrovia, betónové stropy, s možnosťou využitia podkrovia na bývanie. Kúrenie plynovým kotlom, podlahové aj radiátory, klimatizácia v každej izbe, alarm, podlahy - dlažba, drevené podlahy - tvrdé drevo, zárubne a dvere z tvrdého dreva, okná 2-sklo plastové, garáž pre 2 vozidlá brána na D.O., murovaný plot s tepanou bráničkou a bránou na D.O. , chodníky zo zámkovej dlaažby, bazén s protiprúdom. Pozemok zatrávnený, automatická závlaha, záhradný domček s možnosťou samostatného bývania , zo zadnej strany murovaného oplotenie je brána so vstupom priamo do lesa.
Rodinný dom je výborne dispozične Je kompletne vybavený a zariadený nábytkom na mieru.
Dispozícia domu: : vstupná chodba so šatníkom, hala z nej sa vstupuje do ľavého krídla domu kde sa nachádza nočná časť domu: 3x samostatné veľké izby, kompletne 2x vybavená kúpeľňa, WC, v pravo z chodby je vstup suchou nohou do 2 - garáže. Z haly sa vstupuje do pravého krídla domu kde je samostatná izba, kúpeľňa a technická miestnosť.
V strede domu je veľká obývacia izba s krbom a s prechodom do pracovne, samostatná jedáleň a kuchyňa s kompletne vybavenou kuchynskou linkou: umývačka riadu, 2x veľká chladnička s mrazničkou, el. rúra, vstavaná varná doska, mikrovlnná rúra.
Rodinný dom poskytuje dostatočné súkromie od susedov, tiché kľudné bývanie v peknej vilovej štvrti.
Voľný po dohode.
Možnosť financovania aj formou hypoúveru.
RK zabezpečí kompletný servis: všetky zmluvy, návrh na vklad, podanie návrhu na vklad na kataster. V prípade financovanie cez hypo ponúkame zdarma hypotekárne poradenstvo .

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Rusovce

Villa
Predaj Cena v RK
Villa "Rendezvous" | 7KK + garáž | Rusovce

Peter z RADO Reality vám exkluzívne prináša villu, aká sa Slovenskom trhu často nevidí. Vitajte vo svojej vysnívanej vile! Táto úchvatná 6-izbová vila s vlastným wellness, garážou a ďalších 22...

Vila 1358 m2 Bratislava - Rusovce / Mínežská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Villa "Rendezvous" | 7KK + garáž | Rusovce Cena v RK Vila 1358 m2 Bratislava - Rusovce
Mínežská
predaj