Fuengirola: Nové dvoj a trojspálňové apartmány v Middel Views

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Fuengirola
Ulica.: calle sierra nevada
95 m²
4
4
áno - 1 auto
áno - 1
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
314.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

88189x zobrazená v zozname / 2772x zobrazená detailne / 156x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nové elegantné jedno, dvoj a trojspálňové apartmány, s terasami a záhradami v projekte v MIddel Views v meste Fuengirola. Apartmány sa ponúkajú v štandarde, to znamená všetky podlahy, sanita, kuchyňa so spotrebičmi, podlahové krytiny, Každý apartmán má výhľad na more a parkovacie miesto v cene.

Projekt bol nazvaný Middel Views, ktorých slovo Middel je z prebraté z Nórčiny, kde toto slovo používa na označenie Stredozemného mora, mora, ktoré sa vo veľmi krátkom čase stane súčasťou vášho každodenného života. Aký je lepší názov ako Middel Views pre miesto, kde sa chystáte začať novú etapu vo svojom živote obklopení všetkými možnými vymoženosťami?

Váš nový domov stojí v mestečku Fuengirola, obci, ktorá je považovaná za privilegované miesto na pobreží Costa del Sol. Middel Views III je ideálny projekt pre tých, ktorí chcú bývať len 15 minút od mesta Malaga, ktorého letisko bezproblémovo spája celú Európu, Bratislavu, Viedeň, Budapešť, či Košice nevynímajúc. Fuengirola a Letisko Malaga sú tiež prepojené aj vlakom. Projekt sa nachádza v pešej dostupnosti pláže Torreblanca a tiež mestečko má kompletnú občiansku vybavenosť
obytné Užite si výhody domova obklopeného tými najlepšími službami.

Projekt bol navrhnutý prestížnym architektonickým ateliérom MARTÍNEZ DE ASPE ARQUITECTOS, jedná sa o viacúrovňové budovy, kde bazény a spoločné priestory sa nachádzajú ma strechách, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolie a more. Tieto komunitné priestory sú ideálnym miestom, kde sa od všetkého zrelaxovať.

V dokonalom spojení avantgardných trendov a nadčasovej elegancie a klasickejších štýlov spočíva harmónia celého projektu a komunity, detaily sú zapracované vo fasáde prostredníctvom textúr a farieb, ktoré splývajú s okolím. .

Pretože vieme, ako sa radi vraciate domov, môžete si to uv plnej miere užívať, všetky izby sú projektované tak, aby ste cítili ich pohodlie obklopené kvalitnými povrchovými úpravami. Váš nový domov je koncipovaný tak, aby ste v ňom žili bez obmedzení a nemuseli sa zriekať Vašich potrieb a nárokov.
Salóniky a spálne v Middel Views III sú koncipované tak, aby prirodzené svetlo ich kľúčovým prvkom. Okrem toho majú všetky domy priestranné terasy, kde môžete zdieľať nezabudnuteľné chvíle so svojimi blízkymi.

Všetky domy v projekte majú vlastné garážové státie a pivničnú kobku pre vaše maximálne pohodlie. O

AEDAS Homes sa zaviazala k budúcnosti prostredníctvom trvalo udržateľných budov. Všetky naše domy sa dodávajú s vysokým štandardom energetickej úspornosti, takže súčasne tým, prispievate k starostlivosti o životné prostredie a navyše sa to odrazí od počiatku na nižších účtoch za energie. Vysokokvalitné zasklenie použité v Middel Views III pomáha udržiavať konštantnú vnútornú teplota, čím sa znížia vaše výdavky na vykurovanie a klimatizáciu. Zároveň si okrem tepelného komfortu všimnete, že vonkajšie zvuky sú úplne tlmené, takže si môžete oddýchnuť bez toho, aby čokoľvek rušilo váš spánok.

O FUNGIROLE



Fuengirola so svojimi takmer 70 000 obyvateľmi je centrom mnohých komunít expatov na pobreží Costa del Sol. Svetoznáma Marbella je vzdialená iba 20 minút jazdy autom po diaľnici. Existuje mnoho dôvodov, prečo toľko našich klientov uprednostňuje Fuengirolu. Nepotrebujete auto, vo Fuengirole sa nachádza niekoľko medzinárodných škôl, kompletná občianska vybavenosť, lekárne, obchody, nemocnica, bary a reštaurácie.



Cena: od 314.000,- kompletné cenníky zašleme na vyžiadanie

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

314.000,- €
Cena nehnuteľnosti 314.000,- € 995.000,- €
95 m²
Celková rozloha 95 m² 295 m²
95 m²
Úžitková plocha 95 m² 225 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-754521 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.