Španielsko, Penthouse , La Quinta, Benahavis

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Benahavís
Ulica.: La Quinta
120 m²
posledné poschodie
4
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
550.000,- € + 7 % IVA, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

30826x zobrazená v zozname / 1481x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Penthouse sa nachádza v oblasti La Quinta a ponúka jedinečnú kombináciu moderného škandinávskeho dizajnu a úchvatných prírodných výhľadov. Táto nehnuteľnosť s cenou 550 000€ sa nachádza na 4. poschodí a má jednopodlažnú dispozíciu so zastavanou plochou približne 120 m2.
Penthouse bol premyslene zrekonštruovaný v roku 2023, bytový dom bol postavený v roku 1990. Môže sa pochváliť tromi spálňami a celkovo dvomi kúpeľňami, pričom hlavná spálňa má vlastnú kúpeľňu a šatník. Spálňa pre hostí a prvá spálňa pri vstupe poskytujú dostatok priestoru pre rodinu alebo hostí.
Obývacia časť je rozsiahly, otvorený priestor s posuvnými dverami od podlahy po strop, ktoré rámujú nádherný výhľad na okolité hory, more a golfové ihrisko. Tieto úchvatné výhľady si môžete vychutnať aj z priestrannej terasy s rozlohou 40 m², ktorá je prístupná cez hlavnú spálňu a obývaciu časť. Z terasy sa naskytá výhľad na luxusný areál Vega del Colorado.

Táto nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej urbanizácii Los Arcos , pretože sa nachádza v prvej línii golfového ihriska, pričom jej pôvab dopĺňajú dva bazény. Napriek svojej pokojnej polohe zostáva v blízkosti základnej občianskej vybavenosti, s obchodmi vzdialenými len niekoľko minút jazdy autom, školami do 10 minút jazdy a plážou dostupnou za 5 - 10 minút.

Interiér penthousu odráža moderný škandinávsky štýl s dreveným kuchynským zariadením a šatníkovými skriňami, kamennými dlaždicami a maľovanými stenami.
Spoločné vonkajšie priestory zahŕňajú dobre udržiavané záhrady a bazén, ktoré umocňujú zážitok z bývania. Penthouse síce ponúka parkovanie na ulici, ale kompenzuje to však kompletne zariadeným interiérom, ktorý sa drží moderného škandinávskeho štýlu, ktorý dopĺňa jeho celkovú estetiku.

Tento penthouse je dokonalou kombináciou štýlu, pohodlia a lokality, ktorá ponúka luxusné bývanie s nádherným výhľadom!

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

550.000,- €
Cena nehnuteľnosti 314.000,- € 995.000,- €
160 m²
Celková rozloha 95 m² 295 m²
120 m²
Úžitková plocha 95 m² 225 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha160 m²
Úžitková plocha120 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-775517 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.