Španielsko Nueva Andalucia Duplex Penthouse La Maestranza

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Nueva Andalucia, Marbella
135 m²
2
posledné poschodie
4
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
995.000,- € + 7 % IVA, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

24799x zobrazená v zozname / 2049x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

Tento luxusný dvojpodlažný penthouse sa nachádza v La Maestranza, uzavretej a bezpečnej urbanizácii v centrálnej časti Nueva Andalucia v Marbelle. Táto nehnuteľnosť sa nachádza hneď za rohom od supermarketov, reštaurácií a obľúbeného obchodného centra Centro Plaza a ponúka pohodlie a ľahký prístup k občianskej vybavenosti. Vďaka 15-minútovej chôdzi na pláž a do Puerto Banus sa môže pochváliť vynikajúcou polohou.
Tento zrekonštruovaný penthouse s celkovou rozlohou 215 m2 ponúka tri spálne, dve kúpeľne a hosťovskú toaletu. Hlavné poschodie pozostáva zo svetlej obývacej izby s jedálenským priestorom, otvorenej kuchyne a terasy orientovanej na východ s nádherným výhľadom na hory. Hlavná spálňa, ktorá sa tiež nachádza na hlavnom poschodí, ponúka priamy prístup na jednu z veľkých terás.
Na hornom poschodí nájdete dve spálne pre hostí, obe so súkromnými balkónmi, ktoré ponúkajú úchvatný výhľad na slávnu horu La Concha a Stredozemné more. K nehnuteľnosti patria aj dve terasy orientované na západ, z ktorých je výhľad na očarujúcu urbanizáciu.
Obyvatelia tohto komplexu môžu využívať spoločné zariadenia vrátane dvoch veľkých bazénov umiestnených v udržiavanej komunitnej záhrade. Nehnuteľnosť je vybavená klimatizáciou a dodáva sa kompletne zariadená. Medzi ďalšie vlastnosti tohto luxusného penthousu patria vstavané skrine, sklad, bezpečnostný vchod a individuálne klimatizačné jednotky.
Vďaka výbornému stavu a nedávnej rekonštrukcii ponúka tento dvojpodlažný penthouse pohodlný a štýlový obytný priestor. Uzavretá komunita poskytuje zvýšenú bezpečnosť a výťah v budove dodáva pohodlie. K nehnuteľnosti navyše patrí spoločná garáž na parkovanie. Blízkosť obchodov, mesta, prístavu a škôl z neho robí ideálnu voľbu pre rodiny. Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť túto výnimočnú nehnuteľnosť vo vyhľadávanej lokalite.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

995.000,- €
Cena nehnuteľnosti 314.000,- € 995.000,- €
295 m²
Celková rozloha 95 m² 295 m²
135 m²
Úžitková plocha 95 m² 225 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha295 m²
Úžitková plocha135 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Garážáno - 1 auto
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-00118P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.