Garsónka po kompletnej rekonštrukcii, 24m2, Staničná - Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na predaj garsónku s výmerou 24m2 po kompletnej rekonštrukcii v jednej z najlepších lokalít Trenčína. Byt sa nachádza na ulici Staničná, v zateplenej bytovke s dvomi výťahmi na 1. poschodí (2. nadzemné podlažie) zo 7. Byt je vhodný jak na trvalé bývanie, tak aj ako investičná príležitosť na prenajímanie. Na bytovom dome boli okrem zateplenia zrekonštruované aj vstupné dvere, schránky, zvončeky s elektronickým vrátnikom a strecha.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody aj odpadu, nový radiátor, nové podlahy, plastové okná a rekonštrukciu bytového jadra. Náklady na bývanie v tomto byte sú približne 85,-€ mesačne + elektrina.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne, samostatného WC a do obývačky s kuchyňou. Vybavenie bytu tak ako ho vidíte na fotografiách a 3D prehliadke je v cene. Za gaučom sa nachádza na mieru robená sklápacia plnohodnotná manželská posteľ, ktorú je možné sklopiť bez nutnosti odsúvania stolíka alebo zeleného gauča.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Doslova na skok máte k dispozícii potraviny COOP, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, LIDL, škôlku, základnú školu, viaceré stredné školy, autobusové zástavky MHD aj medzimestské, železničnú stanicu a mnoho rôznych firiem a obchodov. Priamo pred bytovým domom je novovybudovaný park. Pozemok okolo bytovky je oplotený a je možné si prenajať parkovacie miesto aj pre 2 autá.
Byt je vhodný aj na prenájom pre študentov, nakoľko sa v blízkosti nachádza 5 stredných škôl a neďaleko aj vysoká škola. Pomerne rýchlo sa dostanete aj priamo do centra mesta. To je vzdialené asi 10 minút chôdze.


Bytový dom spĺňa energetický certifikát B.

3D Prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=657EHcXJY7H

Cena bytu je 64.900,- €


Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podobné realitné ponuky

Predám Garsónku s veľkou lógiou Trenčianske Teplice, 33 m2 Predaj 66.900,- €
Predám Garsónku s veľkou lógiou Trenčianske Teplice, 33 m2

189919 Na sídlisku SNP predáme veľmi peknú, zrekonštruovanú garsónku s úžitkovou plochou 33 m2. Patrí k nej lógia, šatník a pivnica. Nachádza sa na 1. poschodí s výťahom. Podlaha: plávajúca...

Garsónka 33 m2 Trenčianske Teplice / SNP
Na predaj garsónka v novostavbe na ulici Odevná v Trenčín Predaj 110.000,- €
Na predaj garsónka v novostavbe na ulici Odevná v Trenčín

TUreality ponúka na predaj garsónku v novostavbe na ulici Odevná v Trenčíne.Na výmere 34 m2 nájdeme všetko potrebné.Je kompletne zariadená a tak sa aj predáva (okrem TV).Možnosť...

Garsónka 34 m2 Trenčín
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predám Garsónku s veľkou lógiou Trenčianske Teplice, 33 m2 66.900,- € Garsónka 33 m2 Trenčianske Teplice
SNP
predaj
Na predaj garsónka v novostavbe na ulici Odevná v Trenčín 110.000,- € Garsónka 34 m2 Trenčín predaj