GARSÓNKA R2 po komplet. rekonštr.- zariadená +TV,internet (MLa-126)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte dlhodobý prenájom ? Ak áno - v tom prípade Vám dávame do pozornosti túto kompletne zrekonštruovanú a kompletne zariadenú garsónku na Rybníkoch 2 v dobrej lokalite s kompletným obč.vybavením. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou kedy boli menené elektr. rozvody, murované jadro s moderným obkladom a sanitou,stierky , maľovky, plastové okno, plávajúca podlaha v izbe, na chodbe a v kúpeľni dlažba, nová kuchynská linka. Byt je kompletne zariadený nábytkom (viď foto), spotrebičmi (práčka, chladnička, dvojplatnička, mikrovlnná rúra, varná kanvica, ako aj elektronikou (televízor). Panelák, v ktorom sa garsónka nachádza v blízkej budúcnosti plánujú rekonštruovať. Disponuje dvoma výťahmi, slušný vchod, príjemný susedia a bezproblémové parkovanie. Byt je ihneď voľný, vhodný pre jednu osobu (nefajčiar), bez domácich zvierat. Cena nájmu 275,-/mes. vrátane energií spolu s TV a internetom. ROZHODNE ODPORÚČAM !

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri prenájme nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.
Kontakt na makléra: Mária Lašová

Podobné realitné ponuky