Hainburg - novostavba na prenajom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenajom kompletne zariadený rodinny dom v Hainburg a.d. Donau. Vymera domu je 235 m2, pozemok 620 m2,
Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky, omietky. Okná: hlinníkové - 3sklo tep. prestum 0,5. Vybavenie kúpeľne: 1x klasická vaňa, 3x sprchovací kút. 3x WC, obyvacia izba spojena s kuchynou ma vymeru 65m2, na prizemi sa nachadza taktiez kupelna, sklad a pracovna /hostovska izba/, na poschodi rodinneho domu najdeme 3 samostane izby, 2x velku kupelnu z coho jedna sa nachadza v rodicovskej casti kotra je uzatvorena ako samostana jednotka. 2x satnik (Hilkovic zaruka 15r)
Vybavenie kuchyne: kuchynská linka - kartacovany dub, umývačka riadu, chladnička, kuchynský kút. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové, krb. Ostatné vybavenie: vstavané skrine Hilkovic 15r zaruka, televízor, internet, klimatizácia.
Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom a kamerovym systemom. Rovná strecha. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, kanalizácia. V blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka.

Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika, krb. Kazda izba ma samostatnu regulaciu kurenia a chladenia cez digitalny termostat. Dom je postaveny z 25cm palenej/brusenej tehly a zatepleny 20cm sivy polystyren + kvalitny fasadny system Jubizol.
Kurenie/chladenie je zabezpecene tepelnym cerpadlom znacky Daikin Altherma 13Kw. Kuchyna obsahuje spotrebice najvyssej kvality znacky Bosch /vsetko v zaruke, nove/. V tesnej blizkosti domu sa zacinaju turisticke trasy do lesov. Nakupy - Merkur, Bipa, Lidl atd 15min peso. Prechadzka k promenade pri Dunaji 20 min peso. Kusok od domu sa nachadza uplne nove velke a dobre vybavene detske ihrisko. Skolka 10 min peso od domu.

Cena prenajmu 1.700 + Energie (cca. 250)
V pripade zaujmu je mozne dom aj kupit za 429.000,-


V prípade otázok, ohľadom tejto nehnuteľnosti, sme Vám k dispozícii: Ing. Peter Vaško:
byvanieAT.eu
Okrem kúpy nehnuteľnosti Vám vieme zabezpečiť komplexný servis v Rakúsku:
- hypotekárny úver od banky v Rakúsku (momentálne úroky 1,3-1,9% p.a., na 25 rokov do výšky 80% obstarávacích nákladov)
- Wohnbauförderung - úver s veľmi nízkym úrokom na podporu rozvoja bývania (cca 30.000 - 50.000 Eur)
- projekt rodinného domu splňajúci miestne nariadenia a regulatívy
- kompletné podklady na stavebné povolenie
- spravíme Vám cenovú ponuku na výstavbu domu a následne Vám ho vieme aj postaviť
- kolaudácia domu

Hainburg an der Donau je malé mestečko, hned´za dedinkou Wolfsthal, len kúsok od Bratislavy. Autom je to do centra BA len cca 15 min. Je tu aj možnosť cestovať do BA mestkou hromadnou dopravou a do Viedne je moznosť cestovať aj vlakom. Hainburg ma plnú občiansku vybavenosť: školka, škola, úrady, banky, obchod či nemocnica, taktiež možnosť športových príležitosti (kúpalisko, futbalové ihrisko, golfové ihrisko...)

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bruck an der Leitha