Predaj, dvojizbový byt Sabinov, Komenského

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v osobnom vlastníctve v Sabinove na ulici Komenského o rozlohe 56 m2, nachádzajúci sa na 6/7 poschodí s orientáciou sever - juh.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so zánovnou kuchynskou linkou s jedálenským kútom, obývacej izby, spálne, kúpeľne a samostatného WC.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC keramické obklady a dlažba, murované jadro, sadrokartónové stropy s bodovými svetlami v obývačke a na chodbe, vstavaná skriňa na chodbe a v spálni, nové interiérové dvere vrátane obložiek, nová elektroinštalácia, bezpečnostné vstupné dvere.
Bytový dom je pripravený na rekonštrukciu obvodového plášťa vrátane hydroizolácie strechy a rekonštrukcie spoločných priestorov. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite na okraji sídliska s dostatočným počtom parkovacích miest a kompletnou občianskou vybavenosťou.
Náklady na bývanie sú 150,- €/ mes. pri 3 osobách vrátane energií. K bytu prináleží pivnica. Byt sa predáva vrátane zariadenia, je bez tiarch, k dispozícii ihneď. Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda na cene. ID ponuky: SB-47333

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Sabinov