Predaj, garsonka Liptovský Hrádok, Belanská - EXKLUZ...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj garsónku v OV, o výmere 25 m2, v zateplenom panelovom bytovom dome v Liptovskom Hrádku, ulica Belanská. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - vymenené plastové okno, elektrické rozvody, znížené stropy, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchynský kút, vinylové podlahy, menené stúpačky. Garsónka je orientovaná na juho-východ. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,73m2. Kúpeľňa je spoločná s toaletou. Byt sa predáva kompletne zariadený - kuchynský sporák, mikrovlnná rúra, digestor, chladnička, TV, komoda, skriňa s posuvnými dverami, rozkladací gauč, konferenčný stolík, koberece.
Výhody: kvalitná rekonštrukcia - už sa len nasťahovať, tiché prostredie, blízkosť prírody, obchody, vlaková a autobusová stanica cca. 5 min. kompletná občianska vybavenosť v dosahu, dobrá dostupnosť do Liptovského Mikuláša. ID ponuky: LM-52801

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Liptovský Mikuláš