Predaj, pozemok pre rodinný dom 3647 m2 Jablonica, ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Jablonica
3647 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
272.000,- €
74,58 €/m2 K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).
Ponúknite vlastnú cenu

1818x zobrazená v zozname / 198x zobrazená detailne / 198x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rovinatý stavebný pozemok, vhodný pre investora, v zaujímavej časti obce Jablonica. Pozemok má výmeru 3647m2, širka pozemku v prednej časti 25m, v zadnej časti 41m. Na pozemku je postavený väčší 2-podlažný rodinný dom so zastavanou plochou 135 m2, skolaudovaný, neužívaný, vhodný skôr na podnikateľské účely.
Pozemok je zaujímavý svojim umiestnením v centre obce. Aktuálne pred schválením zmena územného plánu, umožňujúca výstavbu bytového domu a rodinných domov.
Dobrá dopravná dostupnosť, kompletná občianska vybavenosť v dosahu.
K dispozícii vyjadrenie ŽSR o podmienkach možnej zástavby.

Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou k dispozícii.


Zaujímavá príležitosť pre developera na výstavbu v centrálnej časti obce. Pre bližšie info kontaktujte makléra.
ID ponuky: SE-64603
K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3647 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG