Stavebný pozemok s projektom RD, 589m2, Senica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
589 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

5076x zobrazená v zozname / 491x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj stavebný pozemok s projektom 4i rodinného domu o výmere 589 m2 v Senici, miestna časť Košútovec, okres Senica.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:


+ možnosť okamžitej výstavby
+ projekt 4i rodinného domu v cene pozemku
+ tiché prostredie mimo hlavnej cesty
+ inžinierske siete na pozemku
+ ideálne rozmery 20m x 29m

Pozemok sa nachádza v tichej lokalite mimo hlavnej cesty v zastavanom území obce, je prevažne rovinatý, pravidelne udržiavaný a z dvoch strán oplotený. Na hranicu sú dovedené inžinierske siete (obecná voda a elektrina), odpad je plánovaný formou žumpy.

K pozemku vedie obecná asfaltová cesta a približne 100m spevnenej cesty, ktorej spoluvlastnícky podiel je v cene pozemku.

Miestna časť Košútovec je vzdialená 3km od okresného mesta Senica, umožňuje využívanie kompletnej občianskej vybavenosti mesta, ale aj rozrastajúcej sa obce Hlboké, so základnou školou, materskou školou, potravinami, multifunkčným ihriskom a pod.... V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Kunov, zrúcanina hradu Branč, veľké množstvo turistických chodníkov a cyklotrás.

V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Senici

Rozloha pozemku na bývanie 589 m2 je o 3286 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Senici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Senici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku589 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52883 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.