STAVEBNÝ POZEMOK - 3.114m2, ROVENSKO, okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Rovensko
3114 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK NA VYŽIADANIE
Ponúknite vlastnú cenu

21896x zobrazená v zozname / 1980x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum Vám ponúka na predaj rovinatý pozemok určený pre výstavbu rodinných domov / rodinného domu. Nachádza sa v pokojnej časti obce Rovensko, vzdialenej 5 km od okresného mesta Senica.
Pozemok je vhodný ako investícia s možnosťou zhodnotenia, nakoľko je možné ho rozdeliť na viac častí pre stavbu viacerých domov Veľkou výhodou je prístup na pozemok z dvoch strán.

Pozemok má tvar nepravidelného obdĺžnika, rozmer 77m x 34m x 75m x 45m,
Prístup k inžinierskym sieťam (voda, kanalizácia, elektrika) bude priamo pri pozemku s možnosťou napojenia . k dispozícii vyjadrenia dotknutých orgánov.

Prístup na pozemok je priamo z obecnej cesty.



Vhodný pre individuálnu výstavbu, alebo developérsky projekt.

...Bezpečná lokalita s dobrou dostupnosťou...



Kompletné informácie vrátane možnosti napojenia na inžinierske siete a ceny poskytneme konkrétnemu záujemcovi na osobnom stretnutí.

► Aktuálny stav:


- výmera pozemkov spolu 2 855m2 + 50%-tný podiel o výmere 231m2 v parcele, ktorá slúži ako prístupová cesta z jednej strany pozemkov;
- šesť parciel reg. „C", z nich tri druh pozemku orná pôda, tri záhrada;

► Plánovaný stav pre výstavbu 5 RD:


– výmera pozemkov spolu 2 676 m2+ podiel 5/7 z plánovaných komunikácií pre prístup k jednotlivým RD o výmere 438 m2, celkom spolu 3 114 m2

VEĽMI PEKNÉ MIESTO, kde slnko svieti celý deň. Ponuka je určená pre klienta, ktorý hľadá pokojné miesto pre život s dobrou dostupnosťou.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum.

Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér.


Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom:

© AVORY Realitné Centrum - video, text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3114 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-015 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.