STAVEBNÝ POZEMOK(497m2) s PROJEKTOM DOMU, JABLONICA okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Jablonica
Ulica.: Svätojánska
490 m²
497 m²
verejný vodovod
áno
predaj - Pozemky - bývanie
52.190,- €
105,01 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

7516x zobrazená v zozname / 819x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE v AVORY Realitné Centrum / Ponúkame na predaj stavebný pozemok s projektom 4-izbového rodinného domu (možnosť využitia aj vlastného projektu), právoplatným stavebným povolením so zriadenou elektrickou a vodovodnou prípojkou, kanalizáciou. Prístupová cesta ktorá je 6m široká je vysypaná drveným asfaltom čo zabezpečuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti.

• projekt domu má úžitkovú plochu 96m2
• rozloha pozemku: 497m2
• rozmer pozemku: 15 x 32,74 x 15 x 33,89 m, rovina
• orientácia pozemku: juchovýchod
• podrobnú dispozíciu aj s výmerami miestností nájdete v priloženom pôdoryse: zádverie,chodba, 3x spálňa, kúpeľňa, obývacia izba, kuchyňa s jedálňou

Pozemok sa nachádza v pokojnej časti, je vzdialený ďalej od hlavnej cesty, čo je zárukou spokojného rodinného bývania. V tesnej blízkosti je základná a materská škola, zdravotné stredisko s lekárňou, športový areál, pošta, potraviny a veľké množstvo zelene.

Obec Jablonica má veľmi dobrú dostupnosť, nachádza sa 11 km od mesta Senica a cca 32 km od mesta Trnava. Vďaka dobrej dopravnej infraštruktúre je tak ľahký prístup k okolitým mestám, dedinám, službám a k zamestnaniu.

Tento stavebný pozemok s už pripraveným projektom pre rodinný dom predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v príjemnej lokalite.
Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle , prostredníctvom sociálnych sietí, informácie non-stop mailom na

Jarmila Deščíková – váš realitný maklér



©️ AVORY Realitné Centrum - text, fotografie, vizualizácie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
AVORY Realitné Centrum je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením predajom uvedenej nehnuteľnosti. Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu.
Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Jablonici na ulici Svätojánska

Rozloha pozemku na bývanie 497 m2 je o 2288 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Jablonici.

Pozícia realitnej ponuky

52.190,- €
Cena nehnuteľnosti 25.000,- € 285.000,- €
497 m²
Rozloha pozemku 497 m² 3647 m²
490 m²
Celková rozloha 490 m² 1034 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku497 m²
Celková rozloha490 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-105 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny