Predaj, reštaurácia Veľký Šariš, nad Šariš Parkom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj pozemky o rozlohe do cca 50 000 m2 v lukratívnej lokalite blízko Prešova a blízko novobudovanej diaľničnej siete R4 Severný obchvat Prešova s napojením na smery D1 Košice, Poprad a na budúce smery Svidník a Vranov Nad Topľou.
Pozemky sa nachádzajú v známom rekreačnom areály Šariš Park vo Veľkom Šariši, ktorý bude priamo napojený na uvedenú diaľničnú sieť a navyše leží priamo na hlavnom ťahu Prešov –Stará Ľubovňa. V areály sa nachádzajú všetky inžinierske siete a tiež množstvo objektov, ktoré sú v aktívnej prevádzke - ako napríklad Salaš, Reštaurácie, Penzion, Drevenice, Wellness Centrum, Koliba, Party Stan, Tenisový kurt, detské ihrisko, veľké parkoviská a pod. (viď www.sarispark.sk).
Výhodná investičná a developerská príležitosť na výstavbu napr. obchodného/nákupného centra, predajne, kancelárskych priestorov, komerčných objektov, domova socialnych služieb alebo na výstavbu rodinných domov a pod. (časť pozemkov je v územnom pláne určená na občianskú vybavenosť a časť na IBV).
Preferuje sa predaj vcelku , ale nie je vylúčený ani predaj po častiach.
Cena dohodou. Viac informácii v realitnej kancelárii.
ID ponuky: PO-57845

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Prešov