Predaj, reštaurácia Veľký Krtíš, + rodinný dom - NOV...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký rodinný dom s reštauráciou na pozemku s celkovou rozlohou 1981m2. Dom je dvojpodlažný, na prízemí sa nachádza prevádzka reštaurácie, poschodie tvorí obytná jednotka s plochou 270m2, pozostávajúca zo štyroch obytných miestností, kuchyne a dvoch kúpelní. Pozemok je rozdelený na dve časti, do privátnej časti je vstup na kód. Tu sa nachádza krytý bazén, letná kuchyňa a terasa s prístreškom. K domu prislúcha garáž.
Reštaurácia je zabehnutá a profitujúca, má stálych zákazníkov, stabilné výnosy a samozrejme, všetky platné povolenia na prevádzku v oblasti gastronómie. Vďaka tomu môže nový majiteľ pokračovať v podnikaní a rozvíjaní zabehnutej značky. Interiér reštaurácie sa predáva kompletne zariadený. Kapacita je 50 miest a 30 miest na vonkajšej terase. Pri terase sa nachádza detské ihrisko.
Kuchyňa je profesionálne vybavená, jej zariadenie je tiež súčasťou predaja, a to napr. : konvektomat Rational 2ks, výrobník ľadu,myčka na sklo, myčka na riad, plynový sporák 2 ks, chladiace pulty, ohrevný režón veľký a malý, fritéza, 2x mikrovlnka, váha, chladnička
/ kompletný zoznam techniky k dispozícii v realitnej kancelárii/.
Dom má bezpečnostný a kamerový systém, elektrickú vstupnú bránu na pozemok.
Súčasťou pozemku je aj parkovisko s kapacitou cca 20 miest.
Dôvodom predaja je odchod majiteľov do zahraničia. Reštaurácia je jednou z najlepších v lokalite.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku!
ID ponuky: VK-47740

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Veľký Krtíš