Predaj, záhradná chata Brezová pod Bradlom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj murovanú záhradnú chatku v záhradkárskej osade v Brezovej pod Bradlom. Chatka je situovaná na kopci vďaka čomu sa z nej naskytá krásny výhľad na Brezovú aj Bradlo. Rozloha chatky je 14 m2, je kompletne podpivničená s PVC oknami aj dverami a plechovou strechou.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby a jednej izby. Vo vstupnej chodbe sa nachádza kuchynský kútik, v celom interiéri je položená jednotná laminátová podlaha. V obytnej miestnosti je možnosť zapojiť vykurovacie teleso na tuhé palivo. Majiteľ začal s prípravou základov pre ďalšiu obytnú miestnosť.
K chatke prislúcha udržiavaný pozemok o rozlohe 403 m2, je kaskádovito upravený, s dospelými ovocnými stromami a dreveným altánkom, ktorý ponúka príjemné posedenie pri vonkajšom kozube. Inžinierske siete – prívod elektriny, voda zo spoločnej studne, suché WC (možnosť vybudovania žumpy).
Priamo k chatke vedie prístupová cesta. ID ponuky: MY-61193

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Myjava