IBA U NÁS!! komerčné priestory 280m2, Skačany okr. Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN reality ponúka na predaj zaujímavé komerčné priestory v obci Skačany, 8 km od Partizánskeho, 15 km od Bánoviec nad Bebravou a 28 km od Prievidze.

Obchodné centrum je postavené z pálenej tehly a úžitková plocha spolu s prestrešenou terasou je 280m2. Pozemok, na ktorom je nehnuteľnosť postavená má rozlohu 504m2. Momentálne je nehnuteľnosť využívaná ako pohostinstvo, variabilnosť tejto nehnuteľnosti je však široká, nakoľko po úpravách je možné rozdeliť na niekoľko prevádzok.

Dispozične riešenie nehnuteľnosti je tvorené prízemím a z časti približne 50 m2 je využívané aj podkrovie.
Prízemie tvoria štyri priestranné miestnosti využívané pre účely pohostinstva – 2 spoločenské miestnosti, herňa a miestnosť s výčapom. Sociálne zariadenie pánske, dámske s predsieňami.

Zadná časť nehnuteľnosti je využívaná pre skladové a technické účely a tvoria ju chodba, predsieň pre zamestnancov, sociálne zariadenie, kuchynka, 2 x skladová miestnosť, chladiaci box. V tejto časti je umiestnená funkčná klimatizačná jednotka.
K nehnuteľnosti patrí prestrešená veľká terasa a dvor s prístupom cez veľkú bránu od ulice - pre zásobovanie. Terasa je zariadená posedením s pieskoviskom pre deti.
Vstup do podkrovia je po samostatných bočných schodoch, v minulosti využívané priestory ako kaderníctvo. Zvyšnú časť podkrovia tvorí povala.

Výhodou tejto nehnuteľnosti je veľká možnosť variability a prispôsobenie pre akýkoľvek predmet podnikania.
Po rekonštrukcií je možné prispôsobiť na rodinné bývanie spojené s podnikaním, alebo zrekonštruovať na dve aj viac bytových jednotiek.
Vhodné po rekonštrukcií pre podnikanie: stolárska dielňa, auto dielňa, skladové priestory, predajňa akéhokoľvek tovaru a iné.

V obci je plná občianska vybavenosť. Základná škola s materskou škôlkou, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať:

Miroslav Berky
obchodný riaditeľ

Trenčianska Turná 3037
913 21 Trenčianska Turná
mobil:
e-mail:
web: 'virginreality.sk

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Partizánske