INVESTICNÝ STAVEBNÝ POZEMOK 1, 5 HEKTÁRA V LIPT. MIKULÁŠI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

20479x zobrazená v zozname / 1436x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V NAŠEJ PONUKE NA PREDAJ VEĽMI PEKNÝ STAVEBNÝ POZEMOK O VÝMERE AŽ 15 159 m2 S DOSTUPNÝMI INŽINIERSKYMI SIEŤAMI V MESTSKEJ ČASTI LIPT. MIKULÁŠA - VITALIŠOVCE NA KTOROM STOJÍ RODINNÝ DOM S HOSPODÁRSKYMI BUDOVAMI.
____________________________

▶ VIAC FOTO A INFO TU: https://bit.ly/47n3tis


____________________________
▶ POZEMOK:
• Pozemok s rozlohou vyše 1,5 ha zasahuje takmer z polovice ( 7 119 m2 ) do zástavbovej oblasti - intravilánu, ktorý je podľa Územného plánu mesta Lipt. Mikuláš určený hlavne na výstavbu rodinných domov s koeficientom zastavanosti 0,30. Výška zastavanosti 2 NP. Táto časť pozemku je rovinatá s ideálnou orientáciou voči svetovým stranám.
• Druhá časť pozemku ( 8 040 m2 ) v extraviláne sa postupne zvažuje do mierneho svahu orientovaného na juhozápad.
____________________________

▶ RODINNÝ DOM:


Na pozemku sa nachádza aj pôvodný rodinný dom so súpisným číslom a zastavanou plochou cca 150 m2 + hospodárske budovy bez označenia súp. číslom s celkovou zastavanou plochou cca 430 m2.
• Rodinný dom murovanej konštrukcie je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom suchom stave bez viditeľných statických zmien. Strešná krytina - škridľa. Je čiastočne podpivničený s 1. nadzemným podlažím a podkrovím. Ústredné kúrenie do radiátorov z pece na pevné palivo + kachlové pece v interiéri. 3x komín.
• Hosp. budovy sú prevažne murované, drevené humno. Napojenie na elektrinu.
____________________________

▶ INŽINIERSKE SIETE:


IS: Elektrina, vodovod, kanalizácia, v dosahu aj plyn. Prístup z hlavnej cesty. Na konci pozemku sa nachádza stožiar VN (v prípade, že by bolo potrebné zriadiť trafostanicu).
____________________________

▶ LOKALITA:


Miesto, kde sa dom nachádza je z hľadiska pozície v lukratívnej lokalite len 500m od SKI Areálu Petry Vlhovej - Podbreziny, s prístupom na diaľnicu D1 do 10min. Z hľadiska cestovného ruchu, je zaujímavá aj pre turistov so záujmom o lyžovanie a turistiku (Jasná - Nízke Tatry, Žiar - Dolinky, SKI - Opalisko Záv. Poruba, ...) termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-paradise), cykloturistiku, zber húb, kúpanie, rybolov, alebo jachting na priehrada Lipt. Mara...+ všetko čo celoročne ponúka Liptov.
Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza na neďalekom sídlisku Podbreziny.
____________________________

▶ CENA:


Preferujeme osobné stretnutie a dialóg o prípadných alternatívach ktoré budú vychádzať z konkrétneho zámeru (pripúšťame aj odčlenenie časti pozemku - extravilán .
____________________________

Pozn.:


VIEME ZABEZPEČIŤ AJ VÝSTAVBU AKÉHOKOĽVEK DOMU S PROJEKTOM NA MIERU A VŠETKÝMI POVOLENIAMI - INŽINIERINGOM.
____________________________

▶ Osobné stretnutie a obhliadku si dohodnite TU:


Robert Bella; ;

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Liptovskom Mikuláši

Podrobné informácie

Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50911 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.