STAVEBNÉ POZEMKY NA LIPTOVE NEĎALEKO PRIEHRADY LIPT. MARA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovská Sielnica
478 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
45.888,- €
96,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

19013x zobrazená v zozname / 1520x zobrazená detailne / 364x zobrazená detailne tento mesiac

► PONÚKAME NA PREDAJ STAVEBNÉ POZEMKY PRE RODINNÉ/REKREAČNÉ DOMY V KATASTRI LIPTOVSKEJ OBCE - LIPT. SIELNICA.
__________________________________

► VIAC TU:


https://bit.ly/3KLwXgJ
__________________________________
► Ide o projekt zahŕňajúci súbor stavebných pozemkov s výmerami 478 až 1042 m2 v katastri obce Liptovská Sielnica nachádzajúcej sa pri brehu vodnej nádrže Liptovská Mara. Zámerom projektu je vytvorenie novej rezidenčnej štvrte určenej pre IBV - s možnosťou výstavby rodinných/rekreačných domov. Okrem dostupnosti k Liptovskej Mare a všetkým možnostiam, ktoré Sielnicka zátoka ponúka sú pozemky umiestnené priamo v lone prírody pod Chočskými vrchmi a Západnými Tatrami. Umiestnením, orientáciou i rozlohou pozemkov ponúkame maximálny komfort a súkromie pre svojich budúcich užívateľov, ktorí sa vo svojom dome budú cítiť celoročne, ako na dovolenke.
___________________________________
► Rozparcelované pozemky, sú podľa ÚPI určené na (IBV) výstavbu rodinných/rekreačných domov.
Maximálna podlažnosť I. NP + funkčné podkrovie s možnosťou podpivničenia, bez priestorovej regulácie zastavanosti, odstupových vzdialeností a výškových pomerov v zmysle stav. zákona.
___________________________________
► Pozemky sa nachádzajú na rovinatom teréne orientované na všetky svetové strany. Vďaka ideálnej polohe majú dostatok slnka počas celého dňa v každom ročnom období. Veľmi pekné tiché prostredie zasadené v okolitej prírode. Neďaleko pozemkov rieka Kvačianka, v okolí, lúky, polia, lesy a výhľady na pohoria Nízkych a Západných Tatier. Vďaka tomu majú pozemky aj rekreačný charakter. Prístup na diaľnicu D1.
___________________________________

► V cene pozemkov je zahrnuté :


Vybudovanie IS: prívod pitnej vody, elektrické rozvody, príprava na opt. kábel, splašková kanalizácia. Verejné osvetlenie, miestny rozhlas a spevnené komunikácie s asfaltovým zvrškom, ktoré po realizácii budú odovzdané do správy obci Liptovská Silenica.
___________________________________

► KONTAKT: ROBERT BELLA, TEL.: , e-mail:


► VIAC TU:

https://bit.ly/3KLwXgJ

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Liptovskej Sielnici

Rozloha pozemku na bývanie 478 m2 je o 349 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Liptovskej Sielnici.

Pozícia realitnej ponuky

45.888,- €
Cena nehnuteľnosti 17,- € 120,- €
478 m²
Rozloha pozemku 465 m² 20000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku478 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny