JÁNA SMREKA, 3-i byt, 76 m2 – nová komplet rekonštrukcia až do panelu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Jána Smreka
76 m²
12
3
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

1979x zobrazená v zozname / 4890x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ! Táto nehnuteľnosť si už našla svojho nového majiteľa.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj jeden z najväčších 3-izbových bytov v DNV, po práve dokončenej hĺbkovej rekonštrukcii. Nový, čistý priestor, kde nemusíte nič búrať, vypratávať, brúsiť, maľovať, stačí si byt zariadiť podľa seba a rovno bývať. Nová elektroinštalácia, podlahy, omietky, sadrokartónové stropy s LED osvetlením, nové bezpečnostné a interiérové dvere, vám dajú pocit ako v novostavbe.
Byt ponúka jednu z najväčších a veľmi žiadaných dispozícií 3-izbových bytov v DNV s veľkými spálňami a nepriechodnými izbami. Nachádza sa na uzamykateľnej chodbe spoločnej len pre 2 byty s praktickou úložnou miestnosťou. Teší sa výbornej polohe na začiatku sídliska s ihriskom priamo pod domom a lesom 5 minút pešo. Nepremeškajte šancu kúpiť naozaj priestranný byt, ktorý vonia novotou.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


Bratislava IV, Devínska Nová Ves – ulica Jána Smreka
3-izbový byt
komplet rekonštrukcia
loggia
panel
celková plocha 75,94 m2 (byt 71,44 m2 + loggia 3 m2 + pivnica 1,5 m2)

3. poschodie / 12


2 x výťah
parkovanie –parkovisko pri dome
kúrenie – ústredné
pivnica

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:


• plastové okná so žalúziami
• laminátová podlaha / dlažba
• bezpečnostné dvere
• nové interiérové dvere a zárubne
• komplet vymenená elektroinštalácia (vrátane revíznej správy)
• nové omietky
• nové radiátory
• sadrokartónové stropy s bodovým LED osvetlením v celom byte
• veľká rolldor skriňa
• zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou
• samostatná toaleta
• nepriechodné izby
• nová dlažba na loggii

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• orientácia bytu na V/S
• na uzamykateľnej chodbe pred bytom sa nachádzajú len 2 byty, ktoré majú možnosť využívať spoločný veľký priestor medzi bytmi, ako hobby miestnosť, úložné miesto, herňa pre deti…
• mesačné prevádzkové náklady bytu – 114EUR (správa + fond opráv) + elektrina
• byt je kúpou voľný

AKÉ JE OKOLIE BYTU:


ZAČIATOK DEVÍNSKEJ – bytový dom má výbornú pešiu dostupnosť plnej občianskej vybavenosti. Pri dome sa nachádza predajňa potravín Lidl, pár minút pešo nákupná galéria so supermarketom Tesco, lokálne predajne a služby, pár minút autom BORY MALL. V okolí nájdete množstvo detských ihrísk a športovísk (tenisové kurty, bežecké trate, futbalový štadión, baseballové ihrisko, ihrisko pre pozemný hokej), niekoľko základných škôl, škôlky, centrum voľného času, materské centrum. V pešej dostupnosti je taktiež zdravotné stredisko, kostol, pošta, fitnes centrum, kaviarne, reštaurácie. Zastávka MHD je pár krokov od domu.

Neďaleko bytového domu sa nachádza prírodná chránená oblasť Malých Karpát. Tato lokalita vám ponúkne perfektné zázemie pre turistiku. Devínska nová Ves ponúka i široký priestor pre rekreačné a záujmové vyžitie. Devínska Kobyla, Pieskovec, povodie Moravy, cyklo-chodník až do Rakúska, hrad Devín, či rybník, vám ponúkajú prírodnú kulisu pre vaše rodinné výlety.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Byt má výbornú výmeru a naozaj rozumnú dispozíciu s veľkými spálňami, preto ho hodnotíme ako ideálny byt aj pre 4 člennú rodinu s dostatkom miesta pre každého. Nehnuteľnosť je úplne nanovo, poctivo do hĺbky prerobená, doposiaľ neobývaná, čo novým majiteľom okamžite navodí pocit čistého, nového domova. Ak potrebujete rýchlo bývať, chcete si urobiť interiér podľa seba, tento byt v neutrálnych farbách je okamžite k dispozícii. Spoločnú miestnosť pred bytom určite tiež oceníte ako benefit v podobe úložného miesta na viac. Pozitívne hodnotíme jeho svetelnosť a zeleň s ihriskom priamo pri dome.

CENA:


Cena dohodou

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť:


www.sirius.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves na ulici Jána Smreka

Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Bratislave - Devínska Nová Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-65...

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie3
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Balkónáno - 1
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-659717 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.