PREDAJ- priestranný, nadštandardný 3 izbový byt v projekte Bory HomeII

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: M. Bučiča
82.59 m²
4
3
pôvodný
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
275.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

99959x zobrazená v zozname / 2285x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám ponúka exkluzívne na predaj nadštandardný byt v projekte Bory Home II časť Nový Dvor, Devínska Nová Ves.
Byt sa nachádza na 4. poschodí v 5 poschodovej modernej budove s jedným nákladným výťahom.
Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, samostatnej kúpeľne s vaňou- výhodou okno, dvoch samostatných nepriechodných izieb a jednej obývačky spojenej s kuchyňou, z ktorej je výstup na loggiu s príjemným výhľadom do prírody na devínsku kobylu.

Byt sa predáva v stave nadštandard, podlahy, interiérové bezfalcové dvere s magnetickým zámkom, sanita na toalete a v kúpeľni s kvalitnými obkladmi, 5 bodové protipožiarne bezpečnostné vchodové dvere, pohyblivé tieniace prvky na loggi, predpríprava na klimatizáciu a externé elektronické žalúzie. Súčasťou je aj kuchynská linka plne vybavená spotrebičmi ( elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), ktorá sa práve inštaluje.

Kvalitný bytový dom vybavený najmodernejšími estetickými, ale aj bezpečnostnými prvkami ponúkne kvalitné bývanie aj náročnejším klientom. Veľkou výhodou je, že v bytovom dome sa nachádza spoločný priestor pre odkladanie bicyklov a kočíkov.

Lokalita a okolie bytových domov ponúka kompletný občiansku vybavenosť od nákupných zón, obchodného domu po nemocnicu či škôlku. Množstvo reštaurácií, kaviarní, detských ihrísk, parkov, jazierka či fitnes centra a cyklistickej trasy zabezpečí možnosti pre relax i aktívny oddych. Bory bývanie zabezpečia bezprostredný kontakt s prírodou, Malé Karpaty ponúkajú možnosti na turistiku, prechádzky a výlety.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 275 000 eur s možnosťou dokúpenia vonkajšieho parkovacieho státia v cene 12 000 eur a pivničnej kobky v cene 4900 eur.

V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Lucia Kaliariková, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves na ulici M. Bučiča

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici M. Bučiča v Bratislave - Devínska Nová Ves v cene 275.000,- € je o 15.099 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Bratislave - Devínska Nová Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR--4...

Pozícia realitnej ponuky

275.000,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 549.800,- €
82.59 m²
Úžitková plocha 60 m² 106.97 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha82.59 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--426 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny