TUreality ponúka pekný 3i byt v DNV, ul. J.Smreka, 68m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
68 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
187.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7852x zobrazená v zozname / 677x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 3i byt na ulici J.Smreka v Devínskej Novej Vsi. Byt má výmeru 65 m2 + 3 m2 lodžia a nachádza sa na 2.poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka o veľkosti 1,6 m2 v suteréne BD.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. V rámci kompletnej rekonštrukcie boli vymenené rozvody elektriny, vody, plávajúca podlaha, interiérové dvere, bezpečnostné dvere. V celom byte (okrem kúpeľne) je kvalitná plávajúca podlaha, v kúpeľni je vaňa, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V cene je kompletné zariadenie a vybavenie bytu. Mesačné náklady sú 179€/3 osoby + elektrina.
Dom sa nachádza v obľúbenej časti Devínskej Novej Vsi s kompletnou občianskou vybavenosťou - MŠ, ZŠ, obchody, reštaurácie, MHD zastávka, Bory Mall min autom, les 5 min pešo od domu. Plaváreň je na vedľajšej ulici.

Cena nehnuteľnosti je 187.980,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Devínska Nová Ves

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Bratislave - Devínska Nová Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

187.980,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 549.800,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52662 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.