Jedinečné bývanie na najlepšej ulici v Starom Meste, Laurinska

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Laurinská
82 m²
5
4
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.550,- €/mes. Energie:
539 € / mes
+539,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

75269x zobrazená v zozname / 4054x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

LEXXUS| jedinečné bývanie na najlepšej ulici v Starom Meste, Laurinska ulica. Novo-zrekonštruovana historická budova v samotnom srdci historického centra mesta, na pešej zóne ponúka bývanie na prenájom v moderne a nadštandardne zariadených unikátnych apartmánoch.

K dispozícii sú kompletne zariadené, priestranné apartmány s vysokými stropmi alebo reprezentatívne strešne apartmány s priznanými hradami a kvalitným zariadením. Unikátna ponuka začína od 2i apartmánov vo výmere od 82m2 až po veľkometrážne 3i apartmány s ideálnymi 150m2.

Samozrejmosťou je precízna rekonštrukcia so zachovaním jedinečných historických prvkov ako aj citlivé, moderné zariadenie so zmyslom pre detail. Služba concierge, video vrátnik, klimatizácia, kamerový systém či výťah dotvárajú modernu stránku historického skvostu.

Staré mesto, nabáda v každom ročnom období na niečo iné: čakajú Vás prechádzky historickým centrom, posedenia v štýlových reštauráciách a kaviarničkách, gastronomické zážitky slovenských i medzinárodných kulinárskych špecialít a nápojov, tiež vzácne muzeálne a galerijné expozície a návšteva divadla. Všetko v pešej dostupnosti, len pre Vás. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Laurinská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Laurinská v Bratislave - Staré Mesto v cene 1.550,- €/mes. je o 142 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 20 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GE...

Pozícia realitnej ponuky

1.550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 2.350,- €/mes.
82 m²
Celková rozloha 38 m² 180 m²
82 m²
Úžitková plocha 38 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-570 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.