KRÁSNY 2-IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA MESTO, SKY PARK, GAR. STÁTIE

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
45.69 m²
30
20
2
nie
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
850,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+ 150,-EUR garážové státie, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

19160x zobrazená v zozname / 1323x zobrazená detailne / 568x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 2-izbový byt v jedinečnom projekte SKY PARK by Zaha Hadid (Bratislava - Staré Mesto). Nachádza sa na 20. poschodí s orientáciou na východ a ponúka nerušený výhľad na mesto. Ak hľadáte byt s výbornou polohou v centra hlavného mesta, s kompletnou občianskou vybavenosťou a v nadčasovom projekte v nadštandardnom prevedení, ste na správnom mieste.

Dispozične pozostáva z predsiene s prechodom do otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. Prenajíma sa kompletne zariadený. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi zn. Siemens (chladnička s mrazničkou, varná doska rúra, mikrovlnná rúra) a zn. Bosch (umývačka riadu). Výstup na loggiu je možný z oboch miestností. Vybavenie bytu by sa pokojne mohlo označiť za nadštandard - drevené podlahy v obytných miestnostiach, gresová dlažba v kúpeľni a vo WC, bezfalcové interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, ktoré krásne presvetlia celý priestor, chladenie s reguláciou v každej miestnosti. V objekte sú štyri centrálne vetracie jednotky s rekuperáciou, ktoré zabezpečujú mechanické vetranie bytov. K bytu prislúcha garážové státie, ktoré je možné prenajať za 150,-EUR/mesiac.

Bytový dom disponuje nonstop recepciu, 4 rýchlovýťahmi, dvomi podlažiami podzemných garáží, množstvom najnovších technológií a v neposlednom rade vyhliadkovou terasou na najvyššom poschodí, ktorá ponúka krásny výhľad na celú Bratislavu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Továrenská ulica, Bratislava - Staré Mesto
* počet izieb: 2
* poschodie: 20/30
* celková výmera: 50,43 m²
* plocha bytu: 45,69 m²
* plocha loggie: 4,74 m²
* možnosť prenajať garážové státie
* výťah: áno
* orientácia na východ
* stav: novostavba

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE:


Projekt SKY PARK sa nachádza v srdci nového downtownu Bratislavy. Vďaka svojej strategickej polohe nájdete v okolí všetky služby, rýchle napojenie na mestský obchvat a priestor pre kultúru či šport, zastávky MHD (linka č. 50, 68, 70, 78, 88) autobusovú stanicu a mnoho ďalších. Nákupné centrumEUROVEA (5 minút chôdze) je jedno z najexkluzívnejších nákupných centier, ktoré sa rozprestiera na brehu Dunaja a ponúka 181 obchodov, 39 reštaurácií, detské ihriská, kino alebo jednoducho relax v podobe prechádzky promenádou pri Dunaji. Ak ste milovníkmi kultúry, do 5 minút chôdze nájdete Nové SND. Blízkosť historického centra môžete využiť na príjemné prechádzky či večerné posedenie pri víne vo svojom obľúbenom podniku.

CELKOVÝ DOJEM:


Výborný byt so skvelou polohou zaručí ideálne bývanie pre dynamických ľudí, ktorí vyhľadávajú bývanie v centre.

CENA: 850,-EUR/mesiac + 200,-EUR/energie


V prípade záujmu je možné prenajať garážové státie + 150,-EUR/mesiac
Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje vratný depozit vo výške 1.050,-EUR + provízia pre RK 1.050,-EUR.
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.

ID:
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Továrenská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Továrenská v Bratislave - Staré Mesto v cene 850,- €/mes. je o 284.776 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Celková rozloha50.43 m²
Úžitková plocha45.69 m²
Poschodie20
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807380 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny