Jedinečný NOVÝ byt - 2izb. s terasou a záhradou + 2x parking

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme byt - novostavbu t.č. v štádiu kolaudácie, ktorý sa nachádza v malej bytovke (len 4 byty) hneď na začiatku Vajnor o výmere čistej podlahovej plochy bytu 56,7 m2 + vlastná oplotená záhrada s nerušenou terasou so vstupom z obývacej časti o výmere 63,6 m2 + komora na chodbe + 2 parkovacie miesta vo vlastníctve. Dispozíciou riešený ako 2-izbový s možnosťou do budúcna vyvstavaním priečky urobiť ešte jednu izbu. Bytový dom je situovaný kúsok od kruhového objazdu, čím nezaťaží budúceho vlastníka zápchami v špičke.
Bytový dom je kvalitne prevedený, tehlový, zateplený, byt je s vlastným kúrením, 5-komorové plast. okna, 3-podlažný, bezp. dvere ADLO. Cena za byt v štádiu holobyt je 125.000 €....je možnosť byt staviteľom dokončiť na kľúč v štandarde + cca 5000 €, pri vyššom štandarde samozrejme viac.... Dom bude zabezpečený.
Ponúkaný byt je na I.NP podlaží v úrovni terénu, vlastná terasa so záhradou bude oplotená, nerušená susedmi, v okolí sú len rodinné domy, mimo hlavnej cesty. Moznosť vytvorenia zastrešenia terasy, altánku a pod.. (v spolupráci s návrhom architekta). Predpokladané mesačné náklady za byt nepresiahnu 100 € za mesiac. Nasťahovanie do konca septembra. Viac info a obhliadky:

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Vajnory

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj