Kancelárske priestory Na Hrebienku, Bratislava I.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Na Hrebienku 20
145.5 m²
prízemie
4
po rekonštrukcii
nie
prenájom - Kancelárie
10,- €/m2 Energie:
100 € / mes
+100,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1159x zobrazená v zozname / 487x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom NEZARIADENÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY, nachádzajúce sa na prízemí bytového domu v časti Bratislava – Staré Mesto, ulica na Hrebienku 20. Celková výmera priestorov je 145,50 m2. Dispozíciu tvorí vstupná hala, z ktorej sa vchádza do skladového priestoru s kuchynkou, 4 samostatných miestností a KÚPELNE S WC A SPRCHOU. Priestory majú vlastný vchod z ulice.
K priestorom prislúchajú dve parkovacie miesta na ulici.

Výhody:


❶ Výborná dispozícia priestorov
❷ Netreba klimatizovať v lete, prízemie drží príjemnú teplotu

❸ Tiché prostredie


❹ Voľné ihneď

STAV PRIESTORU:


Fotografie so zariadením sú len pre ilustráciu. Priestory budú K DISPOZÍCII VYPRATANÉ, len v KUCHYNKE ostávajú k dispozícii regály a protipožiarna skriňa (viď foto) a vo vstupnej hale stolík s kreslami. Priestory nie sú klimatizované, držia si príjemnú teplotu aj v horúčavách, keďže sa jedná o TEHLOVÝ DOM. Na oknách sú namontované vertikálne žalúzie.

PLATBY:


Cena prenájmu je 10EUR/m2, čiže 1.455EUR za celý priestor plus 100EUR sú mesačné energie. Pri podpise zmluvy sa platí aj vratná kaucia vo výške 1.555EUR a provízia realitnej kancelárie vo výške 725EUR.

LOKALITA:


Priestory sa nachádzajú v tichej obytnej štvrti v blízkosti Horského parku a Slavína. Zastávka MHD sa nachádza len 150 metrov ďalej.

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / PRENÁJOM / BRATISLAVA / STARÉ MESTO / VÝMERA 146 m2 / ULICA NA HREBIENKU / MODERNÉ PRIESTORY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Na Hrebienku 20

Inzerovaný kanceláriu na ulici Na Hrebienku 20 v Bratislave - Staré Mesto v cene 10,- €/m2 je o 1.848 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 68 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0949.., uveďte číslo ponuky ZR-PH...

Pozícia realitnej ponuky

10,- €/m2
Cena nehnuteľnosti 9,- €/m2 18,- €/m2
145.5 m²
Celková rozloha 38.18 m² 190 m²
145.5 m²
Úžitková plocha 87 m² 190 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha145.5 m²
Úžitková plocha145.5 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Klimatizácianie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PH-1040 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.