Kapverdské ostrovy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Kapverdé ostrovy

Developer sa venuje výstavbe 5* stredísk na Kapverdách. Na kapverdskom trhu je najsilnejším lídrom. V súčasnoti sú postavené a otvorené tri 5* all inclusive strediská (ostrov Sal – strediska Melia Tortuga, Melia Dunas, Melia Llana). Všetky strediská sú v správe hoteliera Melia, ktorý je momentálne najväčším plážovým hotelovým operátorom.

Na druhom ostrove - Boa Vista - budúci rok otvoria prvé z 5 stredísk. Je to stredisko White Sands, ktoré bude v správe hoteliera Melia. Ďalej pribudnú silné značky ako Hilton, Steigenberger, Radisson....

Všetky jednotky, ktoré sa v strediskách nachádzajú, sú na predaj. Na ostrove Sal je ich už len pár, na ostrove Boa Vista je ich viac. Klienti majú možnosť zaradit jednotku do hotelového programu (ale nemusia) a následne si môžu vychutnať:

- plné vlastníctvo (žiadny timeshare)
- nárast hodnoty nehnuteľnosti 7% ročne (je to podložené a hodnotené spoločnosťou Geraldeve)
- garantovaný minimálny ročný výnos 5% ročne v čistom (sučasné strediská vynášajú okolo 7%) a vyplácanie je 4x do roka (garantované na základe zmluvy s TUI)
- 5 až 6 týždňov pre vlastné využívanie (po dohode s operátorom kedy, ako dlho, flexibilita je možná)
- celková ročná návratnosť je 12% (5% garantovaný čistý výnos + 7% nárast na hodnote nehnuteľnosti)

Okrem toho si klient užíva ďalšie benefity, ako je celoročná sezóna, obmedzená výstavba (nie sú strediská hlava na hlave) – tým pádom si krajina chráni to, že dopyt vždy prevýši ponuku. Od roku 2000 vzrástol cestovný ruch o 115%. Pribúdajú priame lety a mnoho iného.

Ak je jednotka zaradená v hotelovom programe, majiteľ nerieši vôbec nič, o všetko je postarané.

Ceny apartmánov sa momentálne pohybujú od 190.000 Eur do 220.000 Eur. Po otvorení strediska budú o cca 10% vyššie. K dispozícii je ešte aj pár viliek, ktorých ceny sú rôzne.

Prikladám na ukážku aj krátke video, ktoré poukazuje na celý prierez stredísk: https://www.youtube.com/watch?v=OqtrMdSjNq8&feature=youtu.be

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Bratislava - Staré Mesto

Apartmán/obchodný priestor v Starom meste - Palisády
Predaj 189.900,- €
Apartmán/obchodný priestor v Starom meste - Palisády

Realitná kancelária Prom Real Vám exkluzívne ponúka na predaj výnimočný a neštandardný priestor na ulici Mateja Bela 7. Nachádza sa v historickej časti Bratislavy v Starom meste neďaleko Prezidentského paláca...

Rekreačný apartmán 47 m2 Bratislava - Staré Mesto / Mateja Bela 7
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Apartmán/obchodný priestor v Starom meste - Palisády 189.900,- € Rekreačný apartmán 47 m2 Bratislava - Staré Mesto
Mateja Bela 7
predaj