KH-773, 2 izbový byt, Košice – Juh, ul. Srbska, prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Srbská
52 m²
4
1
2
čiastočne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
600,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

13402x zobrazená v zozname / 722x zobrazená detailne / 423x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom dvojizbový byt v Košiciach na sídlisku Juh. Byt sa nachádza na ulici Srbská neďaleko Univerzitnej nemocnice. Byt sa nachádza na prvom poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Byt má výmeru 52m a je vhodný pre maximálne dvoch dospelých ľudí bez zvierat. Byt je voľný od 15.3. Cena prenájmu je 600€ mesačne vrátane energií, TV a internetu. Depozit je nutný.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).


"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Srbská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Srbská v Košiciach - Juh v cene 600,- €/mes. je o 10 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

600,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 980,- €/mes.
52 m²
Celková rozloha 52 m² 68 m²
52 m²
Úžitková plocha 52 m² 65 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-773 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.