NA PRENÁJOM 2 izbový byt 65 m2, Košice - Juh, Ul. Rastislavova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Rastislavova
65 m²
4
1
2
úplne prerobený
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
980,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

12582x zobrazená v zozname / 968x zobrazená detailne / 3x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte nadštandardné bývanie v pešej dostupnosti do cetra mesta na prenájom? Pozrite si tento prémiový 2,5 izb. byt na Rastislavovej ulici, ktorý prešiel kompletnou a nadštandardnou rekonštrukciou ktorá bola realizovaná renomovanou dizajnérskou firmou Happy Homes.

Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový tehlový byt o výmere 65 m2 + balkónom a bezproblémovým parkovaním.

Odkaz na video: https://youtube.com/watch?v=cs58Ytn-9-4&t=16s

POPIS


Kompletne zrekonštruovaný a moderne zariadený 2 izbový byt má výmeru 65 m2 + balkón nachádzajúci sa na 1. poschodí pričom pod bytom je byt. Vstupom do bytu sa dostaneme do vstupnej haly, odkiaľ sa prechádza do samostatného šatníka, kúpeľne, samostatnej spálni, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Príjemne presvetlený byt disponuje plne zariadenou spálňou kvalitným masívnym nábytkom. Otvorená obývačka ponúka dostatočný priestor, je ozvučená domácim kinom značky JBL, ktoré výborne doplní služba NETFLIX v cene nájmu. Kuchyňa je priestranná a kompletne vybavená najnovšími spotrebičmi značky Siemens a kávovar značky Delonghi. Dizajn kúpeľne dotvára aj vybavenie značiek Villeroy & Boch či Hanshgrohe.

O celkový redizajn sa postarala firma HAPPY HOMES, ktorá nezabudla na každý detail a tým vytvorila jeden funkčný a štýlový byt.

LOKALITA


Celkovo je lokalita Rastislavovej ulice veľmi obľúbená vzhľadom na jej strategickú polohu. V blízkosti sa nachádza Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice, Herbéria, Biznis centrum na Štúrovej ulici BC1, BC2 a BC3. Krajský a okresnýn súd, úrad práce. Blízko je MHD zastávka a potraviny. Električky č.: 3, 4, 7 Autobusy č.: 12, 15, 16, 54, n4, R5
Reštaurácie v blízkosti: REŠTIKE, reštaurácia K2 na Štúrovej, reštaurácia ZORE restauraciazore.sk, kaviareň PAPA v parku kasární Kulturpark: facebook.com/kaviarenPAPA/
kaviareň Chilli cafe : facebook.com/chillicaféKošice/
Služby v blízkosti: Klinika laserovej medicíny, estetickej a plastickej chirurgie : dermaklinik.sk, Klinika estetickej medicíny : envyclinic.sk

CENA


Byt sa v uvedenom štandarde prenajíma za 980€/mesačne vrátane energií. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1500€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, Licencovaná Realitná kancelária RELCOM.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Rastislavova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Rastislavova v Košiciach - Juh v cene 980,- €/mes. je o 222 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903796.., uveďte číslo ponuky ZR-DC...

Pozícia realitnej ponuky

980,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 980,- €/mes.
68 m²
Celková rozloha 52 m² 68 m²
65 m²
Úžitková plocha 52 m² 65 m²

Kontaktujte

Mgr. Dávid Čelovský

Mgr. Dávid Čelovský

hovorím po slovensky Я говорить русский mluvim česky I speak english
0903796.. zobraziť 0903796732

RELCOM

RELCOM

Masarykova 21, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DC-31 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny