KH-791, 3 izbový byt, Košice – Západ, ul. Toryská, prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
68 m²
7
2
3
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
680,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

16161x zobrazená v zozname / 627x zobrazená detailne / 410x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom trojizbový byt v Košiciach na ulici Toryská. Byt sa prenajíma zariadený a je voľný od 1.4.2024. Minimálna doba trvania nájmu je 3 roky. Byt má výmeru 68m2 a nachádza sa na druhom poschodí zo siedmich. Byt je zrekonštruovaný, klimatizovaný a má aj balkón. Cena prenájmu je 680€. Depozit je nutný.


Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).


"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Košiciach - Západ

Inzerovaný 3 izbový byt v Košiciach - Západ v cene 680,- €/mes. je o 203 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 trojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

680,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 680,- €/mes. 850,- €/mes.
68 m²
Celková rozloha 56.82 m² 69 m²
68 m²
Úžitková plocha 56.82 m² 69 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-791 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.