Moderný 3-izb.byt na Terase, ul.Obrody

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Ulica Obrody
69 m²
7
3
3
úplne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt
850,- €/mes. vrátane energií a internetu
Ponúknite vlastnú cenu

20966x zobrazená v zozname / 1243x zobrazená detailne / 402x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom priestranný 3-izbový byt na Terase, na ulici Obrody, na 3.poschodí s výťahom, o výmere 69 m2, po vkusnej kompletnej rekonštrukcii. Byt tvorí: obývačka, kuchyňa so vstavanými elektrospotrebičmi (indukčná varná doska Mora, elektrická rúra Mora, digestor Elektrolux, umývačka riadu Bosch, chladnička s mrazničkou zn. Samsung), kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, dve samostatné spálne, chodba so vstavanou skriňou s automatickou práčkou zn. Whirpool a kumbál na spoločnej chodbe pred bytom. Byt je zariadený masívnym dreveným nábytkom, tak, ako to vidieť na fotkách. Cena za prenájom je 850EUR/mesiac, vrátane energií, TV a vysokorýchlostného internetu (Antik). Byt je situovaný na vyhľadávanom mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Magistrát mesta Košice, pošta, Poliklinika Terasa s Pohotovosťou a Lekárenskou pohotovostnou službou, Poliklinika Centrum, potraviny Milk Agro v bezprostrednej blízkosti, do 5 minút pešo je OC Galéria, do 10 minút pešo je Univerzitná nemocnica L. Pasteura a Lekárska fakulta UPJŠ. Bytový dom je situovaný na tichom mieste v blízkosti parku s množstvom zelene.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Ulica Obrody

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Ulica Obrody v Košiciach - Západ v cene 850,- €/mes. je o 46 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 trojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-69...

Pozícia realitnej ponuky

850,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 680,- €/mes. 850,- €/mes.
69 m²
Celková rozloha 56.82 m² 69 m²
69 m²
Úžitková plocha 56.82 m² 69 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Výťaháno
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-696530 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny