Kompletná rekonštrukcia jedno izbového bytu v dobrej časti Šale

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj tejto nehnuteľnosti je sprostredkovávaný našou realitnou kanceláriou prostredníctvom exkluzívneho zastúpenia klienta.

Ponúkame na predaj 1 izbový byt v Šali - ul. Vavra Šrobára, na 4. poschodí v 7 poschodovom panelovom bytovom dome s výťahom (zateplený s novou fasádou). Celková plocha bytu: 42 m2, obytná plocha: 36 m2.

Dispozícia: 1 izba (samostatné), samostatná kuchyňa, kúpeľňa spojená s WC (murované jadro), pivnica.

Popis: Kompletne zrekonštruované jadro a celý byt. Nové plastové okná, keramická dlažba, laminátové podlahy, vnútorné dvere a zárubne, vybavenie kúpeľne a WC, kuchynská linka, elektrické rozvody. Veľká kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Byt je čiastočne zariadený a zariadenie ostáva ako BONUS - ZDARMA !!! V rámci rekonštrukcie bytového domu okrem zateplenia a novej fasády boli rekonštruované aj spoločné priestory.

Lokalita: v blízkosti domu ZŠ, MŠ, nákupné centrum, detské ihrisko, lekáreň, zdravotné stredisko, zastávka MHD, autobusová a železničná stanica. Parkovanie pred domom. Lokalita s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Veľmi dobrá dostupnosť do Bratislavy, Nitry, Trnavy.

K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie.

Podobné realitné ponuky

 Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok
Predaj 77.000,- €
Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok

Ponúkame na predaj priestranný 1 izbový byt s balkónom nachádzajúci sa v obci Močenok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, izby s balkónom a kuchyne. Celková výmera bytu je 50m2...

1-izbový byt 50 m2 Močenok
!REZERVOVANÝ- Útulný 1izbový byt na predaj, skvelá lokalita
Predaj 77.000,- €
!REZERVOVANÝ- Útulný 1izbový byt na predaj, skvelá lokalita

Ponúkame na predaj veľkometrážny 1-izbový byt v pôvodnom stave.Dispozičné riešenie bytu je veľmi praktické a pozostáva:Vstupna chodba, z ktorej vedie vstup do priestranného samostatného šatníka. Kuchyňa s príslušenstvom a...

1-izbový byt 50 m2 Šaľa / L. Novomeského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok 77.000,- € 1-izbový byt 50 m2 Močenok predaj
!REZERVOVANÝ- Útulný 1izbový byt na predaj, skvelá lokalita 77.000,- € 1-izbový byt 50 m2 Šaľa
L. Novomeského
predaj