Kompletne prerobený štvorizbový byt s loggiou v Detve

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Štvorizbový byt s loggiou v Detve je po kompletnej rekonštrukcii, takmer kompletne zariadený. V cene nie je zariadenie v obývačke, biela manželská posteľ a práčka. Byt je v osobnom vlastníctve o výmere 80,65 m2, poschodie 3., je zateplený aj z vnútra. K bytu patrí špajza a murovaná pivnica. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa: nové eurookná, žalúzie, nové podlahy: v izbách drevené - parketové, v kuchyni a chodbe je z časti plávajúca podlaha a z časti kamenná dlažba, v kúpeľni, WC a v loggii je dlažba, murovaná jadro, samostatné WC, nové rozvody vody, elektriky, plynu a odpadu, nové stierky, nové vnútorné dvere, vstupné dvere sú bezpečnostné, nová priestranná kuchynská linka so spotrebičmi: elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlná rúra, umývačka riadu, digestor, chladnička s mrazničkou. Bytový dom je zateplený, strecha po rekonštukcii, nový výťah.
V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: školy, škôlky, ochody, banky, úrady, pošta, poliklinika a ostatné zdravotnícke zariadenia, športové zariadenia. Dopravná dostupnosť: autobus 5 min, auto.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Detva

NA PREDAJ 4i byt v Dúbravách- časť Želobudza
Predaj 35.000,- €
NA PREDAJ 4i byt v Dúbravách- časť Želobudza

Realitná spoločnosť Time4Dreams Vám ponúka NA PREDAJ len u nás 4 izbový byt v Dúbravách-časť Želobudza.- byt sa nachádza v pôvodnej tehlovej bytovke bez výťahu- jeho celková plocha je...

4-izbový byt 75.74 m2 Dúbravy
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ 4i byt v Dúbravách- časť Želobudza 35.000,- € 4-izbový byt 75.74 m2 Dúbravy predaj