Kompletne zrekonštruovaný byt, spoločný bazén, VillaMartin, Španielsko

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Orihuela
Ulica.: VillaMartin
68 m²
3
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20211x zobrazená v zozname / 1781x zobrazená detailne / 173x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj: Kompletne zrekonštruovaný byt Atico byt so spoločným bazénom, ktorý sa nachádza na pobreží Costa Blanca v meste Villamartin, Orihuela Costa, v blízkosti golfového ihriska.

S potešením vám predstavujeme túto neuveriteľnú príležitosť na kúpu bytu v podkroví, ktorý sa nachádza v prostredí Villamartinu, na slávnom španielskom pobreží Costa Blanca . Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, aby poskytoval moderné bývanie.

Dispozícia:


-Dve priestranné spálne so vstavanými skriňami
-Moderná kúpeľňa
-Svetlá obývacia izba s priamym vstupom na balkón
-Plne vybavená kuchyňa s kvalitnými spotrebičmi
-Súkromná slnečná terasa, ideálna na oddych a užívanie si stredomorského slnka

Tento exkluzívny rezidenčný komplex sa môže pochváliť nádherným spoločným bazénom, ktorý je ideálny na osvieženie v horúcich letných dňoch. Môžete sa tiež tešiť z upravených zelených plôch a spoločných rekreačných oblastí, ktoré dodávajú tomuto očarujúcemu prostrediu ďalší nádych krásy.
Poloha tohto bytu je jednoducho ideálna pre golfových nadšencov, keďže sa nachádza hneď vedľa prestížneho golfového ihriska Villamartin. Okrem toho tu nájdete neďaleké piesočnaté pláže, reštaurácie na svetovej úrovni, obchody, vybavenie a mnoho ďalšieho.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť získať vkusne zrekonštruovaný byt Atico na pobreží Costa Blanca. Či už z neho chcete urobiť hlavné bývanie, druhý domov alebo investíciu na prenájom, tento byt splní všetky vaše očakávania.

Kontaktujte nás, dohodnite si obhliadku a sami objavte všetko, čo táto nehnuteľnosť ponúka. Váš sen o luxusnom stredomorskom bývaní začína tu!

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15% z kúpnej ceny.
** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli pre Vás vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám radi nájdeme "PONUKU UŠITÚ PRIAMO VÁM NA MIERU".
*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

V prípade otázok, informácií ma neváhajte kontaktovať: Judita Hašáková,

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

150.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.260,- € 860.000,- €
68 m²
Celková rozloha 55 m² 214.9 m²
68 m²
Úžitková plocha 45 m² 178.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--523 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.