Krásna novostavba priamo v Bytči na prenájom!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na prenájom poslednú voľnú novostavbu päťizbového rodinného domu priamo v Bytči! Čerstvo dokončený priestranný dom ponúka bývanie v kľudnej slepej ulici, v blízkosti prírody a zároveň výbornú dostupnosť do centra mesta či na diaľnicu!

Nadštandardný rodinný dom postavený z tehly je skolaudovaný a ponúka dve plnohodnotné podlažia. Dom je napojený na elektrinu, vodu a kanalizáciu, samozrejmosťou je optický internet. O teplo sa stará elektrické podlahové vykurovanie, ktoré je regulovateľné individuálne pre každú izbu. Dom je osadený veľkými francúzskymi oknami s trojsklom, vďaka čomu je krásne svetlý. Navyše okná disponujú vonkajšími diaľkovo ovládanými žalúziami, ktorými docielite večerné súkromie, či ochranu pred slnečnými lúčmi. V dome nájdete aj rozvody na internet a na zabezpečovacie zariadenie. Obrovským bonusom je klimatizácia v každej izbe a rozvody na fotovoltaiku, ktorú je možné umiestniť na strechu, celodenne zaliatu slnkom. Hoci sa jedná o radovú zástavbu, každý z domov ma samostatné múry, ktoré sú navyše pre lepšiu tepelnú a zvukovú izoláciu oddelené polystyrénom.

Dispozične je dom veľmi dobre riešený. Po vstupe sa ocitnete v priestrannej predsieni, napravo sa nachádza samostatná toaleta. Ďalej na spodnom podlaží nájdete izbu (9 m2), ktorá je ideálna ako hosťovská, či pracovňa. Dennú časť tvorí krásny otvorený priestor (38 m2) spájajúci kuchyňu s obývačkou. Kuchyňa je kompletne vybavená, vrátane vstavaných spotrebičov. Výhodou sú veľké okná, ktoré celý priestor krásne presvetľujú. Z obývačky je aj východ na terasu. Krásnymi drevenými schodmi, pod ktorými je technická miestnosť, sa dostaneme na druhé poschodie. Nájdeme tu veľkú kúpeľňu (12 m2) s vaňou, sprchou, toaletou či bidetom, ktorá vďaka veľkoformátovým obkladom pôsobí skutočne luxusne. Ďalej sú tu 2 detské izby (11 m2 a 13 m2) a hlavná spálňa (15,5 m2), ktorá navyše disponuje samostatným šatníkom! Dom sa prenajíma čiastočne zariadený: predsieň, kuchyňa so spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami. Ďalšie zariadenie po dohode.

Okolie domu je kompletne dokončené. Prístup je po betónovej prístupovej ceste, ktorú lemuje chodník s pouličným osvetlením. Pred domom na Vás čakajú 2 parkovacie miesta. Za domom sa nachádza terasa (17 m2), ktorá je ideálnym miestom na posedenie pri káve, či na grilovačku. Deti sa vyšantia na záhrade (180 m2), kde sa hravo zmestí trampolína a bazén. Pre dospelých je možnosť umiestnenia vírivky, alebo sauny, pretože na terasu je vyvedený elektrický prívod (380V).
Dom sa nachádza na konci slepej ulice, poskytuje kľudné bývanie, avšak na námestie prejdete približne za 5 minút. Mesto Bytča ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Výhodná je aj blízkosť diaľničného privádzača – 3km, krajské mesto Žilina je vzdialené 20 km.

Cena mesačného prenájmu je 1 000 € + 100 € záloha za energie
Depozit: 2x nájomné pri podpise zmluvy o prenájme.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie a obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:


Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky