Krásna zariadená záhradná chata v lokalite Veľký Varan vo Vinohradoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Krásna zariadená chatka skolaudovaná v r. 2003 s možnosťou celoročného využitia, s pozemkom o výmere 269m2 (zastavaná plocha 48m2 + plocha záhrady 221m2). Chatka je dvojpodlažná a čiastočne podpivničená. Na prízemí sa nachádza obývacia izba prepojená s kuchyňou a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí je spálňa s východom na balkón a s rebríkom na malé podkrovie slúžiace ako dodatočné miesto na spanie. Kúrenie je zabezpečené krbom nachádzajúcim sa v obývacej miestnosti a podlahovým kúrením na prízemí. V pivničných priestoroch sa nachádza dostatočné množstvo úložného priestoru, k dispozícii taktiež dielnička a dreváreň. Na ohrev úžitkovej vody slúži elektrický bojler. Chatka je vybavená plastovými oknami so žalúziami a bezpečnostnými dverami. Chatka je bez potreby akýchkoľvek dodatočných investícií.
V chatke je zavedená elektrika (220/380V), na pozemku sa nachádza žumpa, úžitková voda z veľkých nádrží na zachytávanie dažďovej vody (rozvody mestskej vody a studňa nie sú k dispozícii), k dispozícii taktiež televízna anténa. Parkovanie cca. 100m od pozemku.
Pozemok je slnečný orientovaný na juh. Záhrada je pekne upravená s jazierkom s rybičkami. Záhrada sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších záhradkárskych lokalít v Bratislave v lokalite Veľký Varan. Lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť a vďaka bezprostrednej blízkosti lesa nespočetné množstvo príležitostí na relax i aktívny oddych v prírode.

Cena: 91.500 EUR (vrátane provízie za služby RK).
Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: ;

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Bratislava - Nové Mesto

Záhrada  od 500 m2 -  lukratívna lokalita - Ahoj, BA III
Predaj 75.000,- €
Záhrada od 500 m2 - lukratívna lokalita - Ahoj, BA III

Ponúkame na predaj lukratívny pozemok s krásnym výhľadom vo vyhľadávanej lokalite Ahoj, k.ú. Vinohrady, MČ Bratislava - Nové Mesto.- vhodný na záhradu a rekreáciu, do budúcnosti má potenciál...

Záhrady 500 m2 Bratislava - Vinohrady
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Záhrada od 500 m2 - lukratívna lokalita - Ahoj, BA III 75.000,- € Záhrady 500 m2 Bratislava - Vinohrady predaj