Krásny 3 izb. byt vo Viladome s parkovaním, nadštandardne zariadený !

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenajmeme vkusne a nadštandardne zariadený 3 izb. byt, vo Viladome, ul. Ligurčeková, Bratislava s parkovacím státím.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
3-izb. byt, výmera 73 m2 + parkovacie státie 12 m2 + 2x balkón 14 m2. Byt sa nachádza na poschodí so samostatným vstupom. Byt je krásny, slnečný a prenajíma sa nadštandardne zariadený s klimatizáciou.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Predsieň so vstavanou šatníkovou skriňou, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2x samostatná izba. Kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou. Samostatná toaleta s umývadlom. 1x úložný priestor, ktorý nie je na fotografiách. K bytu prináleží 2x balkón na ktorý je vstup z obývacej izby a zo spálne.

STAV BYTU:
Novostavba z r. 2018, ešte nikým NEOBÝVANÁ. Byt je priestranný a vzdušný. Interiérové dvere s obložkovými zárubňami. Kvalitná plávajúca podlaha. Kuchyňa s jedálňou so stolom a stoličkami vrátane spotrebičov takmer všetko BOSCH (indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu). Obývacia izba so sedacou súpravou, pohovkou a kreslom s nábytkom a televízorom.
Veľká kúpeľňa s umývadlom so skrinkou a zrkadlom, rebrinový radiátor. Samostatná toaleta s umývadlom so skrinkou a práčkou.
Spálňa so šatníkovou skriňou a manželskou posteľou. Druhá samostatná izba. Na oknách v celom byte a balkónových dverách sú vnútorné žalúzie, všetky svietidlá sú úsporné - LED osvetlenie.

V cene nájmu sú energie, internet a televízia. Cena nájmu je 650 eur + 100 energie.

Voľný Ihneď k NASŤAHOVANIU !

LOKALITA:
Kompletná občianska vybavenosť v blízkosti - v pešej dostupnosti cca 400m je cukráreň, reštaurácia, fitness centrum, autobusová zástavka. V tesnej blízkosti - pošta, lekárne, lahôdky trh s čerstvým ovocím a zeleninou, kvetinárstvo, školy, škôlky. Výborná dopravná dostupnosť MHD.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Podunajské Biskupice

REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Krásny, plne zariadený 3i dom
Prenájom 1.200,- €/mes.
REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Krásny, plne zariadený 3i dom

Krásny 3-izbový dom (súčasť dvojdomu) pozostáva z :na spodnom podlaží z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, technickej miestnosti a toalety. Na poschodí sa nachádzajú 2 spálne (z jednej...

Rodinný dom 114 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Popradská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Krásny, plne zariadený 3i dom 1.200,- €/mes. Rodinný dom 114 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Popradská
prenájom